| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Okus kite u Društvo forumu; Mislio sam os da budemo momak i djevojka... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite pazi da se nepopikneš ide koka dvoristem i pijetao ju oce maznut a ona jadna šta da radi pa si misli Ak stanem sve koke ce rec da sam kurva Ak nestanem pijetao me mozda vise nece htjeti A nis veli ona ja bum se popikla pa kaj bude ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| |
| | #84 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-02-08 Lokacija: Pula Godina: 20
Poruka: 237
![]() ![]() | Re: Okus kite ![]()
__________________ ...I’ve lick my wounds but I can’t ever see them getting better... |
| |
| | #85 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Okus kite stara al dobra fora...a ssta se tice teme...nemam komentara na to jer nebih znao....a kaj se tice ovog ogromnog ot koji je nastal...inace nisam za uskracivanje zadovoljstva al ak cura ne voli pusit (a ja recimo volim lizat), nebum ja bome ni nju usluzil...nemam osnove...ono...ona meni ne pusi...oke ne smeta mi al bome onda necu ni ja njoj lizat...nemore sam na jednu stranu ic...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| |
| | #88 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Okus kite Citat:
I.. ![]() Jesam rječita ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:05.

All the money in the fuckin' world wouldn't buy me a second of trust or one ounce of faith in anything you're about...FUCK YOU ALL!!!