| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi otišao, a nije se ni pozdravio u Društvo forumu; muški s kojim sam se nalazila i ja nismo definirali vezu iako se nijedno od nas ne viđa ni ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-02-08
Poruka: 14
![]() | muški s kojim sam se nalazila i ja nismo definirali vezu iako se nijedno od nas ne viđa ni sa kim sa strane (on je prvi inicirao takvu temu, nakon par nalazaka i dobre zabave, propitkujući me što mi predstavlja naš odnos) jedan dan za vikend se vidim s njim, a drugi dan idem solo, ali on me taj dan kad se ne vidimo počeo zvati i, kao u šali, napominjati da želi znati "varam li ga" (stalno je imao neke aluzije na vezu i prije, ali sve u šali). prošlu subotu sam izašla van i nakon nekog vremena mi je nestalo baterije na mobitelu, a kad sam dosla kući, vidila sam i da me zvao i da mi salje poruke da me zeli vidjeti i da me se jako pozelio. s obzirom da sam dosla dosta kasno, odgovorila sam mu tek u nedjelju popodne kad sam se probudila i od tada ni traga ni glasa od njega je li moguće da se preko noći ohladio i da me više ne želi vidjeti? ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prekfalificirana Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,208
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otišao, a nije se ni pozdravio Shvatio je da ne želite isto... Ili se preplašio svega. Nije lijepo kaj je tak naglo otišao, bez objašnjenja, bez ičega ali uživo. Jer stvari je bezobrazno "riješavati" na taj način. Iako lakše. Ali bezobrazno. Uostalom, ne isplati ti se zbog takvog neobjašnjenja brinuti zašto i kako. Jbga, valjda je izabrao liniju lakšeg otpora. To dovoljno govori o njemu.
__________________ Me and my head high and my tears dry Get on without my guy! |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Lutka od krvi bez trunke ideje | Re: otišao, a nije se ni pozdravio mozda samo nema para na mobitelu... ili gaje izgubija, mozda su mu ukrali mob ili nesto sl. meni su nedavno ukrali mob, tako da znan kako je, osjecas se hendikepiran, sad polako skupljam broj po broj. nazovi ga i popricaj, samo tako ces znat na cemu si, ovako svi mogu nagadjat, ima beskonacno mogucnosti. sretno ![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #4 (permalink) |
| ...... Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,532
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otišao, a nije se ni pozdravio Imamo malo informacija o njegovoj licnosti, da bismo znali sta mu je... Dakle, moze biti da je: -ljut sto si se tako ponasala i nisi mu odmah odgovorila, pa resio da te kulira: 1. zauvek; 2. na neko vreme i ceka da se prva javis, da ne ispadne kao da on trci za tobom! -zaljubljen i povredjen,...imao je ocekivanja, ti si ga razocarala, ne zna vishe srta da misli, tuzan je (sa primesama ljutnje)! -zapravo mu nije stalo, samo je glumio da bi vezu u cilju da odrzavate sexualnu vezu (jer kod vecine devojaka navodno ta spika pali), a ti nisi htela te veceri, sutradan je nagon za tobom prosao... -ostale extremne mogucnosti necijeg nestanka cu ovde zaobici...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 8,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otišao, a nije se ni pozdravio otišao a sarmu probao nije ![]() napravi mu sarmu pa se možda vrati ![]()
__________________ fbs has just took first shit in his new bathroom. congratulation fbs!!! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,052
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otišao, a nije se ni pozdravio Citat:
__________________ N ♥ J | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-11-06 Godina: 20
Poruka: 1,117
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otišao, a nije se ni pozdravio ma čovjek je vjerojatno bio malo pijan pa je pisao gluposti, i sad mu je bed javiti ti se jer nezna reakciju... ako nije to, i zbilja želi nešto više s tobom, onda je razočaran jer mu se nisi prije javila, pa misli da nisi baš zagrijana... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otišao, a nije se ni pozdravio fbs ![]() ![]() nego white devil je sve rekla pa da ne ponavljam, zaboga nazovi čovjeka i vidi kako stvar stoji, ak te otkanat, traži dalje ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:55.

je li moguće da se preko noći ohladio i da me više ne želi vidjeti? 

to sam si i ja pomislila prvo.