| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi otišao, a nije se ni pozdravio u Društvo forumu; javio se u petak navečer, već je bilo dosta kasno. htio je da se nađemo, jer bi me volio odvest ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-02-08
Poruka: 15
![]() | javio se u petak navečer, već je bilo dosta kasno. htio je da se nađemo, jer bi me volio odvest na jedno super mjesto. pristajem i kaže da dolazi po mene nakon cuge. sati prolaze i on nazove pijan kad sam već odbacila krpice i krenula na spavanje. kaže da sam se vjerojatno predomislila i smije se. opet mi crkne baterija i legnem na spavanje. vidim kasnije da me jos zvao tokom noci, zeli da se ovih dana nadjemo... pomislim ironicno kako bas znam izabrati... ![]() |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Najveći Car Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: otišao, a nije se ni pozdravio ja bi mu doshla..dobro nebi mu došla bash preblizu..chuj djubre jedno..dobro nebi isla bash tak oštro al rekla bi mu pa dobro kaj to delas pa jesi ti normalan.. tak vam je pervan teral ove dole u kninu na barikadama.. sad si razmisljam..joj e..kak su oni morali bit napusheni jao... kaj da se ja napushim tak..kaj bi to bilo...hm nikad nechemo doznati..
__________________ daj bann |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:30.