| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; Prvo želim iznjeti svoje mišljenje o parfemima: Parfemi prvenstveno služe da bi se mi nekom dopale. Parfem mora ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Parfemi, kako ih birate? Prvo želim iznjeti svoje mišljenje o parfemima: Parfemi prvenstveno služe da bi se mi nekom dopale. Parfem mora biti diskretan, jer ćete inače u društvu u najmanju ruku izazvati podsmjeh. Pogotovo mi same ne smijemo osjetiti vlastiti parfem, jer to znači da smo pretjerale. Nemam želju hvaliti pojedine vrste parfema, ali sam uvjek toliko oprezna da kupujem dovoljno pouzdane originale, jer je tržište preplavljeno falsifikatima. Parfemi moraju biti sukladni prilici, okolini, pa i dobu dana i godišnjem dobu. Parfemi su često ogledalo mog ukusa, pa ih shvaćam vrlo ozbiljno. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Kako biramo parfeme Moji načini biranja parfema: 1. Prepustim partneru da odabere, ali za to morate imati luđačku sreću, jer većina muškaraca parfem bira prema cijeni i dizajnu bočice. 2. Najčešći. Konzultacije s kolegicama: s obzirom da sama ne mogu osjetiti kako drugi doživljavaju moj miris, provjeravam kako na mene djeluju mirisi (parfemi) na mojim kolegicama. Uvijek dajem prednost uljnoj verziji. Premda su pakovanja jako mala mogu trajati godinama. Koristim samo lagani dodir staklenog štapića na vratu. 3. Odabiranje parfema ovisno o situaciji. Na poslu se obično zadovoljim s nekim kvalitetnijim deodoranom. Prema potrebi uvjek se možete naknadnom primjenom prilagoditi situaciji. Nikad ne mješam dva parfema. 4.Za kazalište, zabave i slično Chanel No. 5 jer se podjednako sviđa i muškarcima i ženama. (Sve žene za koje mislite da nemaju na sebi nikakav parfem najvjerojatnije koriste isto što i vi). 5.U manjem društvu za kafiće Tabac ili Opijum. Ovi će dobro poslužiti i poslije... 6.Za poslovne sastanke ili ručkove Armani City Glam, ali ovdje je općenito moguće svašta isprobavati, jer se nemorate bojati da će vaš miris biti u sukobu s okolinom. U zadnje vrijeme sve više muškaraca koristi intenzivne obično jeftine parfeme. 7. Na dužim putovanjima izbjegavam parfeme općenito jer zbog tjesnog prostora mogu djelovati iritirajuće na okolinu. Sad očekujem čuti, kako ste doživjele pojedine parfeme. Radje na svojim kolegicama, nego na sebi. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Parfemi, kako ih birate i koji su vam najdraži Kako ja biram parfem? Kod mene najviše pali ako mi se od prvi put svidi miris...ako ga ja moram dva puta pomirisati, nema ništa od toga...obično je to tako, ali naravno da nije uvijek pravilo. Malo sam izbirljiva po pitanju parfema pa ne volim baš da mi ih drugi biraju, pa tako ni dečko...daj novce i sama si ga ja izaberem ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Parfemi, kako ih birate i koji su vam najdraži Citat:
Davidoff Cool water Opium Tabac No 5 No 19 Kenzo Flower Armani City Glam Kingdom Zadnji Uredio Maslow : 08-04-06 u 21:19. | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Opium i Tabac meni iskreno smrde, previše su mi jaki.....Chanelovi svi mi isto ne valjaju, probala sam ih sve a imam Chanel Mademoiselle miris za kosu i prejako mi je to, što dokazuje da su ukusi itekako različiti...ne koristim parfeme svaki dan, radije stavim neku mirisnu kremu, npr. Pupa miss milkie i volim miris nekog blagog omekšivača, ne koristim svaki dan upravo zato jer nisu svi za svaku priliku...kad biram parfem ne pitam nikog za mišljenje, jedino možda tatu...jer za njega znam da ima ukusa, ili dečka...a prijateljice imaju različit ukus tako da...a i nisam još doživjela da se nekome moj parfem nije svidio, uglavnom ne volim ih previše mijenjat. Imam jedan ili dva za zimu i isto tako za ljeto...i moram više puta pomirisati jer sam par puta kupila parfem a da sam samo jednom pomirisala, i kasnije mi se više nije sviđao.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! Zadnji Uredio Wamp : 08-04-06 u 22:08. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Parfemi, kako ih birate i koji su vam najdraži Citat:
Zadnji Uredio eowyn : 09-04-06 u 13:03. | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Parfemi, kako ih birate i koji su vam najdraži Citat:
| |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Parfemi, kako ih birate? čim skuplji - tim bolji i nebres fulat ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,239
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate i koji su vam najdraži Citat:
Sad vi podcjenjujete nju i njene prijeteljice kvalitetan parfem ne znači da će se svakom svidjeti.....podrazumijeva se da parfem mora bit skup i kvalitetan...ali baš zato jer su ukusi različiti i nije svaki parfem za svakog, najbolje je da si osoba sama izabire parfeme ili ako te osoba dobro pozna može ti kupit parfem ali ne znači da će ti se svidjeti.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
![]() |
| Tagovi: birate, kako, parfemi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.