Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; Prvo želim iznjeti svoje mišljenje o parfemima: Parfemi prvenstveno služe da bi se mi nekom dopale. Parfem mora ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-04-06, 18:08   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Godina: 45
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA
Parfemi, kako ih birate?

Prvo želim iznjeti svoje mišljenje o parfemima:
Parfemi prvenstveno služe da bi se mi nekom dopale.
Parfem mora biti diskretan, jer ćete inače u društvu u najmanju ruku izazvati podsmjeh. Pogotovo mi same ne smijemo osjetiti vlastiti parfem, jer to znači da smo pretjerale.
Nemam želju hvaliti pojedine vrste parfema, ali sam uvjek toliko oprezna da kupujem dovoljno pouzdane originale, jer je tržište preplavljeno falsifikatima.
Parfemi moraju biti sukladni prilici, okolini, pa i dobu dana i godišnjem dobu.
Parfemi su često ogledalo mog ukusa, pa ih shvaćam vrlo ozbiljno.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-06, 18:19   #2 (permalink)
mio
prof. Foruma

Datum registracije: 30-12-05
Godina: 20
Poruka: 1,175
mio se izdvaja iz masemio se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mio Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mio
Re: Parfemi, kako ih birate i koji su vam najdraži

ma glavno da ne smrdiš
Odgovori sa citatom
Star 08-04-06, 18:20   #3 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 14-02-06
Poruka: 800
MATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznatMATILDA će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku MATILDA
Kako biramo parfeme

Moji načini biranja parfema:
1. Prepustim partneru da odabere, ali za to morate imati luđačku sreću, jer većina muškaraca parfem bira prema cijeni i dizajnu bočice.
2. Najčešći. Konzultacije s kolegicama: s obzirom da sama ne mogu osjetiti kako drugi doživljavaju moj miris, provjeravam kako na mene djeluju mirisi (parfemi) na mojim kolegicama. Uvijek dajem prednost uljnoj verziji. Premda su pakovanja jako mala mogu trajati godinama. Koristim samo lagani dodir staklenog štapića na vratu.
3. Odabiranje parfema ovisno o situaciji. Na poslu se obično zadovoljim s nekim kvalitetnijim deodoranom. Prema potrebi uvjek se možete naknadnom primjenom prilagoditi situaciji. Nikad ne mješam dva parfema.
4.Za kazalište, zabave i slično Chanel No. 5 jer se podjednako sviđa i muškarcima i ženama. (Sve žene za koje mislite da nemaju na sebi nikakav parfem najvjerojatnije koriste isto što i vi).
5.U manjem društvu za kafiće Tabac ili Opijum. Ovi će dobro poslužiti i poslije...
6.Za poslovne sastanke ili ručkove Armani City Glam, ali ovdje je općenito moguće svašta isprobavati, jer se nemorate bojati da će vaš miris biti u sukobu s okolinom. U zadnje vrijeme sve više muškaraca koristi intenzivne obično jeftine parfeme.
7. Na dužim putovanjima izbjegavam parfeme općenito jer zbog tjesnog prostora mogu djelovati iritirajuće na okolinu.

Sad očekujem čuti, kako ste doživjele pojedine parfeme. Radje na svojim kolegicama, nego na sebi.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-04-06, 18:56   #4 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Kako ja biram parfem? Kod mene najviše pali ako mi se od prvi put svidi miris...ako ga ja moram dva puta pomirisati, nema ništa od toga...obično je to tako, ali naravno da nije uvijek pravilo.
Malo sam izbirljiva po pitanju parfema pa ne volim baš da mi ih drugi biraju, pa tako ni dečko...daj novce i sama si ga ja izaberem
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-06, 21:11   #5 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Poruka: 5,344
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: eowyn
Kako ja biram parfem? Kod mene najviše pali ako mi se od prvi put svidi miris...ako ga ja moram dva puta pomirisati, nema ništa od toga...obično je to tako, ali naravno da nije uvijek pravilo.
Malo sam izbirljiva po pitanju parfema pa ne volim baš da mi ih drugi biraju, pa tako ni dečko...daj novce i sama si ga ja izaberem
Nemoj podcjenjivati muškarce. Reci koje od ovih nebi željela imati:

Davidoff Cool water
Opium
Tabac
No 5
No 19
Kenzo Flower
Armani City Glam
Kingdom

Zadnji Uredio Maslow : 08-04-06 u 21:19.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-04-06, 22:05   #6 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Parfemi, kako ih birate?

Opium i Tabac meni iskreno smrde, previše su mi jaki.....Chanelovi svi mi isto ne valjaju, probala sam ih sve a imam Chanel Mademoiselle miris za kosu i prejako mi je to, što dokazuje da su ukusi itekako različiti...ne koristim parfeme svaki dan, radije stavim neku mirisnu kremu, npr. Pupa miss milkie i volim miris nekog blagog omekšivača, ne koristim svaki dan upravo zato jer nisu svi za svaku priliku...kad biram parfem ne pitam nikog za mišljenje, jedino možda tatu...jer za njega znam da ima ukusa, ili dečka...a prijateljice imaju različit ukus tako da...a i nisam još doživjela da se nekome moj parfem nije svidio, uglavnom ne volim ih previše mijenjat. Imam jedan ili dva za zimu i isto tako za ljeto...i moram više puta pomirisati jer sam par puta kupila parfem a da sam samo jednom pomirisala, i kasnije mi se više nije sviđao.

Zadnji Uredio Wamp : 08-04-06 u 22:08.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-06, 04:08   #7 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: Maslow
Nemoj podcjenjivati muškarce. Reci koje od ovih nebi željela imati:

Davidoff Cool water
Opium
Tabac
No 5
No 19
Kenzo Flower
Armani City Glam
Kingdom
Ne podcjenjujem ja muškarce, samo kažem da si parfem najradije biram sama...a od parfema s popisa jedino volim Kenzo Flower...

Zadnji Uredio eowyn : 09-04-06 u 13:03.
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-06, 08:37   #8 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Poruka: 5,344
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: eowyn
Me podcjenjujem ja muškarce, samo kažem da si parfem najradije biram sama...a od parfema s popisa jedino volim Kenzo Flower...
Sad ti apsolutno ne vjerujem. Ili stvarno ne obraćaš pažnju na parfeme, jer ti oni ništa ne znače ili nisi imala prilike isprobavati s kolegicama klavitetne parfeme.
Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-06, 10:56   #9 (permalink)
Photoshop freak

Datum registracije: 31-01-05
Godina: 86
Poruka: 2,076
fL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznatfL/.\Sh će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku fL/.\Sh
Re: Parfemi, kako ih birate?

čim skuplji - tim bolji i nebres fulat
fL/.\Sh je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-04-06, 13:27   #10 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,239
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Maslow
Sad ti apsolutno ne vjerujem. Ili stvarno ne obraćaš pažnju na parfeme, jer ti oni ništa ne znače ili nisi imala prilike isprobavati s kolegicama klavitetne parfeme.

Sad vi podcjenjujete nju i njene prijeteljice kvalitetan parfem ne znači da će se svakom svidjeti.....podrazumijeva se da parfem mora bit skup i kvalitetan...ali baš zato jer su ukusi različiti i nije svaki parfem za svakog, najbolje je da si osoba sama izabire parfeme ili ako te osoba dobro pozna može ti kupit parfem ali ne znači da će ti se svidjeti.
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: birate, kako, parfemi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
quick reply dali radi i testiranje ajaxa Kristijan Test 42 12-06-06 12:54
mult-lock Kristijan Test 13 04-03-06 20:15
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 00:49

Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111