| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; ako miriši onda uzmem, ako smrdi onda ostavim ... axe africa ili adidas blue challenge... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,100
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? ako miriši onda uzmem, ako smrdi onda ostavim ...axe africa ili adidas blue challenge
__________________ Forrest Gump: My momma always said, "Life was like a box of chocolates. You never know what you're gonna get." |
| | |
| | #93 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Parfemi, kako ih birate? Potpisujem. Odem van i pita me cura "koji imaš parfem" Kažem ja njoj ponosno - Chick..... WTF rekla bi cura ono... Ali izvukao bi se nekako.. Rekao bi joj da volim piti Studenu zato što je najbolja... Ali Chick...a čudno da to imam po sebi...
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Parfemi, kako ih birate? Citat:
odite si u onu veliku parfumeriju na trgu u vartesu ili u bilo koju od dvije parfumerije u city centru, ma zapravo u bilo koju parfumeriju u gradu... odi do one zene koja tamo pokazuje te parfeme i reci Carolina Herera Chick pa ces vidit reakciju ![]()
__________________ ** broos before whores... ** | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? vjerujte svom nosu...i nijednom drugom..svatko ima svoj miris..nekom je govno drugom je shit.. ![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
| | #100 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,124
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? ja isto baš ne volim axe.....bezveze mi je......više volim baš lijep muški parfem na dečku....armani bilo koji,svi su dobri,nemožete fulat da bilo koji uzmete.....code,mania,acqua di gio(nisam ziher da sam zadnji dobro napisala)... |
| | |
![]() |
| Tagovi: birate, kako, parfemi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 13:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 21:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:08.

...