| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; Armani '' Black code'', stari dobri Gaultier - u obliku torza, Laura Biagiotti ''Roma''... Evo i reklamica Gaultierova... Sad imas ljetnje parfeme, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,296
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? code mi nije nešto... probao sam ga i još mi je ženskica dala tester onaj mali jer sam kupio hugo boss..... kao da probam pa ak mi je ok da ga uzmem drugi put..... JPG- torzo, imao sam kompletić, parfem, stik za ispod ruke i gel za tuširanje..... dobar je....
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? ajde..... ![]() armani she ![]() dior, e sad me ubi, roza je bočica.......mislim..... organza.... ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #115 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 25
Poruka: 1,445
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Nisam ni ja tu za baciti, hehehe...Armani imam i sad i ok je- sporty, mada je bijela varijanta jos bolja (ljetnija), a Organca bez obzira sto je pokupila silne nagrade malo mi je teska (imam i nju, ali je ne koristim uopce)... |
| | |
| | #116 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? eto vidiš da i mi muški imamo nos hahaha
| | |
| | #119 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Parfemi, kako ih birate? Pošto obožavam muške parfeme evo male preporuke pa ko želi neka proba : Acqua Di Gio i Diesel Fuel for Life ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
![]() |
| Tagovi: birate, kako, parfemi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:22.

dobar je....

hahaha