| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; ne mogu ti to reć ovako da svi čuju... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 6,373
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? od jučer novi ![]() jedan meni osobno od najbolkjih i jedva ga našao...RL polo sport.... ![]() neznam kak sam ga zaboravio uopće..... nije ga bilo nigdje pa valjda zato....
__________________ Who's Your daddy now! |
| | |
| | #124 (permalink) |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Ja danas na poklon dobio neki Calvin Klein In2U pa je li mi može netko reć je li to vrijedi, je li to kvalitetno? naime, ja se uopće ne razumijem u tu problematiku
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #125 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? To je vise miris za svaki dan, nije los ali CK je imao i boljih muskih mirisa
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #126 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? A dobro... Hvala. a šta su to "mirisi za svaki dan" i po čemu se oni razlikuju od onih koji nisu za svaki dan? ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane |
| | |
| | #127 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? oni za svaki dan su prozracni, lagani, ne smiju biti teski. Kao sto se isti miris ne koristi ljeti i zimi
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #128 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Prozračni, lagani, ne smiju bit teški... ![]() Kao da pričaš o džemperu, košulji ili jaketi, a ne o mirisu... vodi računa o tome da pričaš sa muškarcem koji ne kuži tu vašu žensku spiku o mirisima... Čekaj malo... Želiš mi reć da osim "svakodnevnih" i "nesvakodnevnih" postoje i ljetni i zimski mirisi? Za majku božju ![]()
| | |
| | #130 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Meni je YSL body kouros damfisk: Pa naravno, ne moze biti parfem za svaku priliku, a pogotovo za godisnje doba. Vrlo je lako pogrijesiti u izboru mirisa
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena Zadnji Uredio opaka : 16-03-08 u 14:50. |
| | |
![]() |
| Tagovi: birate, kako, parfemi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 13:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 21:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.