| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; E i taj fino miriši I Hugo Boss Black.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #132 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Slazem se. A jel ti dobar Armani Code? Specifican je al mi je isto odlican
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #133 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Parfemi, kako ih birate? Coco Mademoiselle Miris se otvara blistavom naranžom i bergamotom. U srcu je bugarska ruža, jasmin, ylang-ylang i mimoza. U bazi su pačuli, vetiver, Tonka, opopanaks, vanilija i bijeli mošus. Coco Mademoiselle.jpg Euphoria Miris je sočan i blistav kao voće, mirise kojeg sadrži u sebi; tajanstven i privlačan kao tamno egzotično cvijeće; poziva vas da uživate u životnim radostima. Osnovne note su šipak, japanska jabuka, zeleno lišće, lotus, crna orhideja, crveno drvo, crna ljubičica i amber. euphoria.jpg CK One Ovaj svježi miris ima notu čaja prati bergamot i prozračno cvijeće, bujnost i sočnost kompoziciji daju ananas i svježi začini, drvena baza sa amberom je suzdržana ali je intenzivna. C.K one.jpg
__________________ COGITO ERGO SUM. Mislim, dakle, postojim....... (ne mislim baš često).. . |
| | |
| | #134 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Citat:
Nisam ga još probala pa ne znam Ali sam čula da je dobar.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #139 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Godina: 29
Poruka: 1,845
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Armani code je muski parfem, da bi nakon nekog vremena izasao i Armani code for women...vjerojatno si onda imala ovaj drugi. Oba su odlicna parfema
__________________ Ne treba meni zvijezda sa neba, meni samo treba kada se probudim da mi kažeš...dobro jutro moja voljena |
| | |
| | #140 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Kakav vam je Bvlgari Petits et Mamans oni koji su probali? Kažu da je nježan i da miriši na bebe, ja obožavam takve, a nisam ga probala, svaki put kad dođem u parfumeriju zaboravim.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: birate, kako, parfemi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 13:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 21:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:29.

I Hugo Boss Black.

Ali sam čula da je dobar.