| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; CK One je OK. Inače, volim osvežavajuće citrusne note i na osnovi toga biram parfeme... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #145 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: X Godina: 23
Poruka: 3,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Biram parfem po tome kakvu mi emociju izazove miris... Ako me miris cini sretnom ili sexy onda ga kupim... Volim njezne, puderaste parfeme.
__________________ Život je igra! Igraj se! ![]() Ljudi se rađaju kao orginali, a umiru kao loše kopije. |
| | |
| | #149 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Pojma nemam, ako miriši dobro i zavodljivo, a nije preskup kupujem ga
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #150 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-06-08 Lokacija: Zagreb
Poruka: 304
![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Jednostavno ako mi se sviđa kupim ga! Naravno, pazim na cijenu, jer ne mislim dat cijelo bogatstvo na jedan parfem...zato najčešće kupujem one od 30 ml Inače volim senzualne i nježne mirise...
__________________ You're one in a million You're once in a lifetime You made me discover all the stars above us... |
| | |
![]() |
| Tagovi: birate, kako, parfemi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 13:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 21:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:45.