| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; Ja sam kupila prije tri dana parfem Hypnotic Posion.Najbolji koji sam ikada imala.Postojan je,i nakon par dana ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #151 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-07-08
Poruka: 18
![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Ja sam kupila prije tri dana parfem Hypnotic Posion.Najbolji koji sam ikada imala.Postojan je,i nakon par dana se osjeti.I poslije tuširanja još se slabo osjeti njegov miris.jako je ženstven a i dobila sam nekoliko komplimenata za njega,pa ga evo preporučujem ![]() |
| | |
| | #154 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,406
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? ![]() ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #155 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-07 Lokacija: u snovima
Poruka: 1,337
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? volim one jake parfeme... što ne znači da ne volim i one što se slabije osjete... izdvojila bih: paradise passion- naomi, bruno bannani, valentino.... ma ima ih dosta....
__________________ Cijeni riječi, svaka od njih može biti tvoja posljednja... |
| | |
| | #156 (permalink) | |
| Regularni forumas | kako ih biram XD odem u Iris, isprobam sve žive ženske parfeme i odlučim se hehe. Za sada su mi najbolji Hypnotic posion od diora ..iako malo prejak za ljeto.Ange ou demon - givenchy. - iako dobiva samo loše kritike,meni je odličan, treba se znati staviti mala količina, a i nekome taj parfem stoji a nekome ne.. Citat:
![]()
__________________ Spit on me, let go, get rid of me And try to survive your stupidity Zadnji Uredio Wamp : 23-07-08 u 21:47. | |
| | |
| | #157 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? po mirisu koji mi odgovara, imam samo jedan i ne treba mi vise, nisan metric ![]() ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: birate, kako, parfemi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:41.