| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; ...ako želite imati lijep osmijeh i lijepe suzne "oći" onda koristite kozmetiku "badel"....he he he... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Parfemi, kako ih birate i koji su vam najdraži Citat:
| |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Parfemi, kako ih birate? Da li ste razmišljale da su parfemi namjenjeni zapravo suprotnom spolu. Za mene oni predstavljaju osobni potpis osobe koja ih nosi. Mislim da je važnije kakav dojam ostavljaju na okolinu nego na nas same. Nikad nisam bio tako prepotentan da parfem procjenjujem u parfumeriji jer se tamo ne može osjetiti skoro ništa. Prostor je toliku ispunjen mirisima da nas sve što malo jače miriši može samo iziritirati. Po meni je najsigurniji način biranja kad nekog čiji ti se parfem svidi u slobodnom prostoru pitaš što koristi. Postoji nešto u našem mozgu što se zove brisač stalnih odraza zbog čega brzo prestajemo biti svjesni vlastitog parfema. Drugo je ograničenost naših mirisnih receptora zbog koji kad se zasite ne možemo primati nove podražaje. |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? E sad si dobro rekao, parfemi su osobni potpis svakog čovjeka...i mislim da je to razlog zašto svaki parfem čovjek treba sam i birati... Što se tiče ovog o parfumerijama, potpuno se slažem...dođem npr.u Iris i već treći parfem nemam više pojma kako miriše ![]() |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Parfemi, kako ih birate? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: birate, kako, parfemi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:33.

kvalitetan parfem ne znači da će se svakom svidjeti.....podrazumijeva se da parfem mora bit skup i kvalitetan...ali baš zato jer su ukusi različiti i nije svaki parfem za svakog, najbolje je da si osoba sama izabire parfeme ili ako te osoba dobro pozna može ti kupit parfem ali ne znači da će ti se svidjeti.

Matilda, čuješ ti njega?