Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; ...ako želite imati lijep osmijeh i lijepe suzne "oći" onda koristite kozmetiku "badel"....he he he...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-04-06, 20:59   #11 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-02-06
Godina: 28
Poruka: 224
yoook se izdvaja iz mase
Re: Parfemi, kako ih birate?

...ako želite imati lijep osmijeh i lijepe suzne "oći" onda koristite kozmetiku "badel"....he he he
Odgovori sa citatom
Star 09-04-06, 21:16   #12 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-01-06
Godina: 18
Poruka: 157
Valentino se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Valentino Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Valentino

poližeš i sigurno češ pogrješiti.
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
Valentino je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-04-06, 23:04   #13 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 5,334
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow
Re: Parfemi, kako ih birate i koji su vam najdraži

Citat:
Pravi autor: Wamp
Sad vi podcjenjujete nju i njene prijeteljice kvalitetan parfem ne znači da će se svakom svidjeti.....podrazumijeva se da parfem mora bit skup i kvalitetan...ali baš zato jer su ukusi različiti i nije svaki parfem za svakog, najbolje je da si osoba sama izabire parfeme ili ako te osoba dobro pozna može ti kupit parfem ali ne znači da će ti se svidjeti.
Ja sam uvjek partnericama birao parfeme i sad razmišljam da li su im se stvarno sviđali ili su se oduševljavale samo iz pristojnosti. Pojma nemam ali znam da su ih nisile i poslije veze.
Maslow je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 02:19   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Pa ako su nosile poslije onda im se i jesu svidjeli parfemi.
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 02:19   #15 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
eowyn je zabranio reputaciju

Ja se pitam kako ti znaš jesu li ih one nosile poslije? Matilda, čuješ ti njega?
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 09:40   #16 (permalink)
Nježni predator

Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Citat:
Pravi autor: eowyn
Ja se pitam kako ti znaš jesu li ih one nosile poslije? Matilda, čuješ ti njega?
A zašto misliš da to teta Tili ne zna.
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 09:47   #17 (permalink)
Zlatni Član

Ma šalim se malo
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 09:51   #18 (permalink)
Nježni predator

Da li ste razmišljale da su parfemi namjenjeni zapravo suprotnom spolu. Za mene oni predstavljaju osobni potpis osobe koja ih nosi. Mislim da je važnije kakav dojam ostavljaju na okolinu nego na nas same. Nikad nisam bio tako prepotentan da parfem procjenjujem u parfumeriji jer se tamo ne može osjetiti skoro ništa. Prostor je toliku ispunjen mirisima da nas sve što malo jače miriši može samo iziritirati. Po meni je najsigurniji način biranja kad nekog čiji ti se parfem svidi u slobodnom prostoru pitaš što koristi. Postoji nešto u našem mozgu što se zove brisač stalnih odraza zbog čega brzo prestajemo biti svjesni vlastitog parfema. Drugo je ograničenost naših mirisnih receptora zbog koji kad se zasite ne možemo primati nove podražaje.
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 09:54   #19 (permalink)
Zlatni Član

E sad si dobro rekao, parfemi su osobni potpis svakog čovjeka...i mislim da je to razlog zašto svaki parfem čovjek treba sam i birati...
Što se tiče ovog o parfumerijama, potpuno se slažem...dođem npr.u Iris i već treći parfem nemam više pojma kako miriše
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-04-06, 10:00   #20 (permalink)
Nježni predator

Citat:
Pravi autor: eowyn
E sad si dobro rekao, parfemi su osobni potpis svakog čovjeka...i mislim da je to razlog zašto svaki parfem čovjek treba sam i birati...
Što se tiče ovog o parfumerijama, potpuno se slažem...dođem npr.u Iris i već treći parfem nemam više pojma kako miriše
Ma optimisto slatka. Ne znaš ni za prvi, jer si već na ulazu zatrpana mirisima sveg i svačeg. Dovoljno je na primjer samo ući u javni toalet i već ti mirisni receptori budu blokirani mirisom koji se tamo koristi za maskiranje amonijaka i uree.
Maslow je online sada  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: birate, kako, parfemi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 22:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 04:09
quick reply dali radi i testiranje ajaxa Kristijan Test 42 12-06-06 12:54
mult-lock Kristijan Test 13 04-03-06 20:15
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 00:49

Trenutno vrijeme na forumu: 01:33.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108