| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; E ovako ja imam: Angel od Thierry Mugler (predobar i ljubav na prvi miris) Chanel Allure (kao žvaka, mogla ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? E ovako ja imam: Angel od Thierry Mugler (predobar i ljubav na prvi miris) Chanel Allure (kao žvaka, mogla bi ga polizati) Kenzo L'eau par (neki fini ljetni, onako nije baš za svakoga, ali meni je jako dobar, diže uspomene) Elizabeth Arden Red door (baš za dame miris, ruže i tako to, svima se sviđa) To je za sad što imam, ah to se stalno mjenja. Inače biram parfem naravno po mirisu, ako mi se neki sviđa- sviđa mi se, ako ne onda ne... Moj next je definitivno Burberry Brit (skup ko sam vrag, ali moram si ga kupiti)
__________________ Si vis pacem, para bellum. |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 951
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Meni je najbolji Britney Spears Fantasy.Baš je fino sladak,ali ima i neki midnight fantasy,ali još nije došo u parfumerije.Odličan mi je i od Christine Aguilere Xpose,ali ga dugo nisam vidjela za kupit osim toaletne vode. |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Sarcastic mr know it all spinning the black circle Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 23
Poruka: 4,463
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? da parfem nije izbacila C. Aguilera ili Sinnead O' Connor..ovaj Britney Spears ne bi ti bilo na kraj pameti kupit taj parfem ![]() a ja najprije malo cugnem, pa odlučim da li mi se sviđa parfem ili ne ![]()
__________________ ...It`s Not How Far You Fall, It`s the Way You Land... |
| | |
![]() |
| Tagovi: birate, kako, parfemi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:24.