Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall da parfem nije izbacila C. Aguilera ili Sinnead O' Connor..ovaj Britney Spears ne bi ti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-05-07, 19:30   #51 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 941
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat
Re: Parfemi, kako ih birate?

Citat:
Pravi autor: wonderwall Pogledaj Poruke
da parfem nije izbacila C. Aguilera ili Sinnead O' Connor..ovaj Britney Spears ne bi ti bilo na kraj pameti kupit taj parfem

a ja najprije malo cugnem, pa odlučim da li mi se sviđa parfem ili ne
A otkuda to znaš?Kao prvo ovaj od C.A nisam ni znala da je od nje i svidio mi se,a od Britney sam htjela isprobat i jako mi se svidio,a Britney sam tada počela mrziti,pa mi nemoj...
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-05-07, 22:17   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

listanjem oriflame-a ili na preporuku... ne pada mi na pamet dati za farpem vise od 100kn ja skrtica

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 08:43   #53 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 25
Poruka: 2,701
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

parfeme uglavnom dobivam na poklon.....favoriti su mi kenzovi i guccijevi
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 09:50   #54 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-05-07
Godina: 28
Poruka: 7
PaRiŽanKa se izdvaja iz mase

Naj naj mi je dior addict (ali ona prva i jedina prava verzija), koristim ga godinama, i paše mi... a najnovije otkriće je d&g "the one", kad si ga stavim... znam da me svi našnjofaju...
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 10:12   #55 (permalink)
sarcasm, just one more service that i offer

Datum registracije: 26-12-05
Godina: 99
Poruka: 4,731
wonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svimawonderwall je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Mean girl Pogledaj Poruke
A otkuda to znaš?Kao prvo ovaj od C.A nisam ni znala da je od nje i svidio mi se,a od Britney sam htjela isprobat i jako mi se svidio,a Britney sam tada počela mrziti,pa mi nemoj...
pretpostavljam, pošto vidim da je sve od Xtine naj, naj... peace, mi scusi ako sam u krivu...

“I don't know what this means. I don't think it means anything.”
wonderwall je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-05-07, 14:20   #56 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Mean girl Pogledaj Poruke
Pa ne kupujem ih zato što su od njih,nego šta mi se sviđaju.

Pa nisam ja tebi ništa rekla, nego samo komentiram da su meni smeće, ne zato jer su njihovi, nego jer mi se nijedan parfem od te slavne osobe još nije svidio, izuzetak je Glow by J.Lo ali i on je tako-tako...
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 12:11   #57 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-05-07
Poruka: 9
Lorelai se izdvaja iz mase

kenzo,givenchy,dior mmmmm
Lorelai je offline  
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 12:45   #58 (permalink)
...ide u školu!

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Meni su ti parfemi od tih poznatih pjevačica-glumica-manekenki smeće.
Naomi Campbell parfemi su mi odlični! Paradise Passion i Cat Deluxe
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 16:38   #59 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

E taj Cat Deluxe je ok, ima ga sestrična...
Odgovori sa citatom
Star 06-05-07, 16:41   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,053
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Naomi Campbell parfemi su mi odlični! Paradise Passion i Cat Deluxe
Slažem se
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: birate, kako, parfemi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09
quick reply dali radi i testiranje ajaxa Kristijan Test 42 12-06-06 13:54
mult-lock Kristijan Test 13 04-03-06 21:15
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 01:49

Trenutno vrijeme na forumu: 15:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114