| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: wonderwall da parfem nije izbacila C. Aguilera ili Sinnead O' Connor..ovaj Britney Spears ne bi ti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-05-07 Lokacija: Rijeka Godina: 22
Poruka: 941
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? A otkuda to znaš?Kao prvo ovaj od C.A nisam ni znala da je od nje i svidio mi se,a od Britney sam htjela isprobat i jako mi se svidio,a Britney sam tada počela mrziti,pa mi nemoj... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Parfemi, kako ih birate? listanjem oriflame-a ili na preporuku... ne pada mi na pamet dati za farpem vise od 100kn ja skrtica ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #53 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? parfeme uglavnom dobivam na poklon.....favoriti su mi kenzovi i guccijevi
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-05-07 Godina: 28
Poruka: 7
![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Naj naj mi je dior addict (ali ona prva i jedina prava verzija), koristim ga godinama, i paše mi... a najnovije otkriće je d&g "the one", kad si ga stavim... znam da me svi našnjofaju... ![]()
__________________ "The only thing worse than being talked about is not being talked about. " |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| sarcasm, just one more service that i offer Datum registracije: 26-12-05 Lokacija: In my tree...with no house Godina: 99
Poruka: 4,731
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Citat:
naj, naj... peace, mi scusi ako sam u krivu... | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Pa nisam ja tebi ništa rekla, nego samo komentiram da su meni smeće, ne zato jer su njihovi, nego jer mi se nijedan parfem od te slavne osobe još nije svidio, izuzetak je Glow by J.Lo ali i on je tako-tako...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
![]() |
| Tagovi: birate, kako, parfemi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 13:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 21:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 01:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:55.

ja skrtica