| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; odite si na Radioton d.o.o. - Početna stranica i unjihovom webshopu imate izuzetno povoljne parfeme. A plaćaju ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-11-07 Godina: 25
Poruka: 3
![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? odite si na Radioton d.o.o. - Početna stranica i unjihovom webshopu imate izuzetno povoljne parfeme. A plaćaju se pouzećem, ma milina ![]() |
| | |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,120
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? 1. ARMANI CODE (ne događa se da mi ga nestane) 2. CHANEL NOIR (mislim da ga kod nas još nema, kupujem ga u Italiji zadnjih 6.mj) 3. BVLGARI OMNIA (smeđa) 4. CAVALI SERPENTINE EOWYN- KENZO FLOWER-meni uvjerljivo najgori parfen ikada.. zapravo svaki od Kenza (Jungle da ni ne spominjem)
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #66 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? Šnjofkam mi je baš super riječ ![]() Ma ne zanima me baš jer su ukusi različiti tako da onaj koji je meni super nekom drugom nije.. Evo namjeravam si otić možda kupit sad pred Božić Chanel Allure, ali se više ni ne sjećam kako miriši, moram u potragu za novim parfemom. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| liz liz Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,793
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? pa da..prvo se nasmrdim pa da vidim kak to izgleda..ili one brije malo na zapešće ovo ono..ali najčešće odem u varteks pa se tam pošteno nasmrdim..kak to obozhavam
__________________ nemam snage biti pošten iako to želim |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-12-07 Godina: 21
Poruka: 476
![]() | Re: Parfemi, kako ih birate? EO TI PAR..pa šnjofkaj... .nova lolita lempicka,bvlgari omnia cristalynne,euphoria blossom,ck in2you.chanel chance..pa probaj![]()
__________________ ..." ne moraš biti zvijezda na nebu,možeš biti i lampa u kući "... |
| | |
![]() |
| Tagovi: birate, kako, parfemi |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 22:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 04:09 |
| quick reply dali radi i testiranje ajaxa | Kristijan | Test | 42 | 12-06-06 12:54 |
| mult-lock | Kristijan | Test | 13 | 04-03-06 20:15 |
| istanbul turska slike | Kristijan | Putovanja | 1 | 06-10-05 00:49 |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:09.