Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Parfemi, kako ih birate? u Društvo forumu; Ne perem se tjedan dana i onda dođem u parfumeriju i kupim onaj miris koji mi najbolje prikriva smrad. Cijena ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-12-07, 23:39   #71 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,679
Adolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavanAdolon je slavan
Re: Parfemi, kako ih birate?

Ne perem se tjedan dana i onda dođem u parfumeriju i kupim onaj miris koji mi najbolje prikriva smrad.
Cijena nije bitna.
Adolon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 12:15   #72 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-12-07
Godina: 21
Poruka: 476
LAMPA8 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Chanel Chance mi nije nešto, Lolita Lempicka mi ima samo lijepu bočicu... a Omnia Crystalline mi je najdraži parfem već dvije godine A CK parfeme nisam baš probala osim muških

odi na punmiris.com...pa biraj ženo..
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 12:26   #73 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

pa ovako.ja sam baš jedan ovisnik o parfemima.iako ih imam puno,opet imam par najdražih..mislim da se prvo mora naglasit razlika između parfema (eau de parfume) i toaletne vode (eau de toilette) -parfemi su kvalitetniji,ostaju na tebi cijeli dan,dok toaletna voda baš i ne.......to je razlog zašto su parfemi skuplji,a toaletne vode jeftinije.....onda ih još dijelim prema vremenu,kad je toplije,volim lagane parfeme,cvjetne tipa calvin klein euphoria,escada-svi oni sezonski šta dođu,kao šta je bila hippie ibiza,island kiss i sl.,dok preko zime preferiram jače i slatkaste parfeme,tipa gucci rush (1),chanel allure sensuelle,amor amor od cacharela može uvijek,uvijek se nekako uklopi,i po meni najbolji parfem ikad dior addict....savršenstvo.......
petrica_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 16:04   #74 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Ovako curke... Planiram si sad kupiti Hugo Boss "In Motion" parfem. Jel' vama valja taj ako znate na koji mislim? Naravno - radi se o muškome parfemu. Meni je hebački baš.
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 16:09   #75 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 9,147
fat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnostfat_boy_slim ima blistavu budućnost

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Ovako curke... Planiram si sad kupiti Hugo Boss "In Motion" parfem. Jel' vama valja taj ako znate na koji mislim? Naravno - radi se o muškome parfemu. Meni je hebački baš.
ja koristim Hugo Boss ali Classic...meni je pre dobar...općenito su mi njegovi parfemi odlični, tako da sumnjam da ćeš pogriješiti ako kupiš
Star 13-12-07, 16:12   #76 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Zahvaljujem. Ja sam planirao ranije kupiti Hugo Boss i onda me cura u parfurmeriji nagovori da ne kupim njega nego Nikos (vjerojatno niste ni čuli) kojeg sam platio više nego što bi Hugo Boss platio. Iako sam zadovoljan sa Nikosom i meni se Hugo sviđa pa ću za koji dan kupiti njega onda.

Hvala.
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 17:56   #77 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 241
lochness se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: LAMPA8 Pogledaj Poruke
EO TI PAR..pa šnjofkaj....nova lolita lempicka,bvlgari omnia cristalynne,euphoria blossom,ck in2you.chanel chance..pa probaj
hm, lolitu nemam ali je slatkasta i podsjeca me na magnetism koji sam prije imala, crystalline imam od 65 ml, ckin2u od 150 ml, a sto se tice euphorie - blossom mi je malo laksa verzija i šljokicasta, a kako ja u svemu volim originale u svakom slucaju moze kombinacija sipka, japanska jabuke, zelenog lisca, lotusa, crne orhideje, crvenog drva, crne ljubicice i ambera..
lochness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-12-07, 19:00   #78 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,124
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Zahvaljujem. Ja sam planirao ranije kupiti Hugo Boss i onda me cura u parfurmeriji nagovori da ne kupim njega nego Nikos (vjerojatno niste ni čuli) kojeg sam platio više nego što bi Hugo Boss platio. Iako sam zadovoljan sa Nikosom i meni se Hugo sviđa pa ću za koji dan kupiti njega onda.

Hvala.
po meni 3 najbolja muška parfema ikad: armani mania,armani code,i chanel allure sport......
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 10:04   #79 (permalink)
Regularni forumas

Poruka: 241
lochness se izdvaja iz mase

od muskih armani code, ck euphoria, jpg, lolita.. ne znam ima li jos koji..
lochness je offline  
Odgovori sa citatom
Star 14-12-07, 10:17   #80 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,276
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

koji pravi mushkarac bi na sebe stavio..lolita..daj ono..
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: birate, kako, parfemi

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Slične Diskusije
Tema Pokretač teme Forum Odgovora Zadnja poruka
Kolekcija viceva RubberDuck Vicevi i Smiješni Tekstovi 6 24-07-07 23:37
Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) Kristijan Vicevi i Smiješni Tekstovi 7 16-08-06 05:09
quick reply dali radi i testiranje ajaxa Kristijan Test 42 12-06-06 13:54
mult-lock Kristijan Test 13 04-03-06 21:15
istanbul turska slike Kristijan Putovanja 1 06-10-05 01:49

Trenutno vrijeme na forumu: 16:01.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114