Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 19

pesimizam

Raspravljate o temi pesimizam u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; imam 30 godina i nemam frendove. upravo sam se pofajtala s jednom kolegicom jer me zeznula za nešto što mi ...

Starter
    Datum registracije
    26-10-09
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

pesimizam

imam 30 godina i nemam frendove. upravo sam se pofajtala s jednom kolegicom jer me zeznula za nešto što mi je obećala dati , a onda mi je lagala i nasankala me. još je i mom dečku pričala nešto što nije trebala....pa sam se osvetila i sad ne priča sa mnom. na poslu me također ne vole. uvijek sam stvari gledala crno i to vjerovatno ljude odbija od mene. osjećam se loše jer me često ljudi zovu - mrgud. ne mogu si pomoći - rođena sam takva. šta da radim da se to promijeni ?? umjesto da stječem prijatelje , ja stječem neprijatelje -iz dana u dan. privatno i na poslu...

Akademik Foruma Avatar od korisnika industrial
    Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Re: pesimizam

Imaš dečka, šuti i budi zadovoljna sa malim stvarima.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,197
    Liked
    1188 times

nemoj tako ind, grub si

pumpkin, da, to je problem...problem j ešto si se već izgradila takva, kao ličnost i sve eventualne promjene će zahtjevati puno truda i vremena.
    ali morati ćeš nešto napraviti ako mislip biti koliko toliko socijalna osoba. teško da ti tu može netko dati dobar savjet.
    počni sa nekim osmijehom za početak, prije nego što nešto učiniš razmisli o tome.
    znam, nama je sad lako ovako takstaivno nabrajati što bi trebalo učini ali zaista ne znam kako drugačije da te savjetujem

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Grub il ne, svejedno. Dođe na forum, napiše prvi post i odma kuknjava. Mogla bi malo razmislit o svojim postupcima i zašto je tako ljudi percipiraju. Možeš se i tu družiti sa ljudima, vježbat socijalu, a možda i nać društvo, no za sve to treba malo truda. Sama se možeš promjeniti, drugi te ne mogu promjeniti.
    Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Odi par dana u Sarajevo
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Datum registracije
    23-05-07
    Starost
    31
    Poruka
    5,020
    Liked
    3 times

Kaj čevapi i nargila riješavaju ovakve probleme?

Starter
    Datum registracije
    26-10-09
    Poruka
    12
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: industrial Pogledaj Poruke
    Grub il ne, svejedno. Dođe na forum, napiše prvi post i odma kuknjava. Mogla bi malo razmislit o svojim postupcima i zašto je tako ljudi percipiraju. Možeš se i tu družiti sa ljudima, vježbat socijalu, a možda i nać društvo, no za sve to treba malo truda. Sama se možeš promjeniti, drugi te ne mogu promjeniti.
    da, zato sam i došla na forum jer kako rekoh - nemam društva. a nemam što razmišljati zašto me ljudi tako percipiraju jer sam naslov teme govori zašto je tako.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Kaj čevapi i nargila riješavaju ovakve probleme?
    Šta rješavaju. Eliminiraju
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

prof. Foruma Avatar od korisnika kontrolaleta
    Datum registracije
    30-10-07
    Poruka
    1,635
    Liked
    75 times

Imaš dečka, šuti i budi zadovoljna sa malim stvarima.

neću ni čitat dalje komentare....
    **kad si takvu sreću htio, vala nek ti je**

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Moras jednostavno iz tog crnilo stila preci u ljubav-cvece-prolece! Onda te svi vole i svima si super. A svoje misli i svoju tamu zadrzi samo za sebe. Ljudi su povrsni. Oni ne vide da razlog za pesimizam postoji, zato si im cudna. Oni ne vole ljude koji kukaju. Oni su zveri.

Sad ozbiljno, draga moja: ne mozemo ti mi dati savet. Moras pronaci, ili si vec svesna, sta je koren svega toga. Zatim krenuti u razumevanje, ublazavanje, otklanjanje uzroka. Isto kao sto sam ja svesna uzroka svojih "problema" i pokusavam to promeniti bar koliko je moguce, pokusavam se na taj nacin 'stopiti' sa drugima...jer me, zapravo, retko ko i razume, i sto je najgore slede prebacivanja...sto opet vodi do svadje...Kapiras?
    Drugo, mi ne znamo sta te tacno navodi na pesimisticko razmisljanje. Da li je to nesto sto vuces iz ranog detinjstva, ili neko novonastalo razocaranje...ili mozda samo bunt iz dosade...

Kako god, moras to sama sa sobom pokusati da resis...
    Srecno!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

Stranica 1 od 2 12 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku