Imaš dečka, šuti i budi zadovoljna sa malim stvarima.
Raspravljate o temi pesimizam u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; imam 30 godina i nemam frendove. upravo sam se pofajtala s jednom kolegicom jer me zeznula za nešto što mi ...
Imaš dečka, šuti i budi zadovoljna sa malim stvarima.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
nemoj tako ind, grub si
pumpkin, da, to je problem...problem j ešto si se već izgradila takva, kao ličnost i sve eventualne promjene će zahtjevati puno truda i vremena.
ali morati ćeš nešto napraviti ako mislip biti koliko toliko socijalna osoba. teško da ti tu može netko dati dobar savjet.
počni sa nekim osmijehom za početak, prije nego što nešto učiniš razmisli o tome.
znam, nama je sad lako ovako takstaivno nabrajati što bi trebalo učini ali zaista ne znam kako drugačije da te savjetujem
Grub il ne, svejedno. Dođe na forum, napiše prvi post i odma kuknjava. Mogla bi malo razmislit o svojim postupcima i zašto je tako ljudi percipiraju. Možeš se i tu družiti sa ljudima, vježbat socijalu, a možda i nać društvo, no za sve to treba malo truda. Sama se možeš promjeniti, drugi te ne mogu promjeniti.
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
Odi par dana u Sarajevo![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
Kaj čevapi i nargila riješavaju ovakve probleme?![]()
Moras jednostavno iz tog crnilo stila preci u ljubav-cvece-prolece! Onda te svi vole i svima si super. A svoje misli i svoju tamu zadrzi samo za sebe. Ljudi su povrsni. Oni ne vide da razlog za pesimizam postoji, zato si im cudna. Oni ne vole ljude koji kukaju. Oni su zveri.
Sad ozbiljno, draga moja: ne mozemo ti mi dati savet. Moras pronaci, ili si vec svesna, sta je koren svega toga. Zatim krenuti u razumevanje, ublazavanje, otklanjanje uzroka. Isto kao sto sam ja svesna uzroka svojih "problema" i pokusavam to promeniti bar koliko je moguce, pokusavam se na taj nacin 'stopiti' sa drugima...jer me, zapravo, retko ko i razume, i sto je najgore slede prebacivanja...sto opet vodi do svadje...Kapiras?
Drugo, mi ne znamo sta te tacno navodi na pesimisticko razmisljanje. Da li je to nesto sto vuces iz ranog detinjstva, ili neko novonastalo razocaranje...ili mozda samo bunt iz dosade...
Kako god, moras to sama sa sobom pokusati da resis...
Srecno!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.