| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pidžama, spavaćica ili majica? u Društvo forumu; ma jedno je jasno, njih dvije samo pričaju....i ništa više odgvor...sviđa mi se kada cura nosi ... |
| Vidi Rezultate Anketa: U čemu najviše volite spavati/U čemu najviše volite da vaša djevojka spava? | |||
| Pidžama | | 12 | 13.19% |
| Spavaćica | | 10 | 10.99% |
| Majica | | 48 | 52.75% |
| Naga | | 21 | 23.08% |
| Glasači: 91. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | ma jedno je jasno, njih dvije samo pričaju....i ništa više odgvor...sviđa mi se kada cura nosi spavačicu tik do guze...na bretele i uz to neke fine gaćice, istog veselog uzorka u kompletu...mrzim drke na medeke i mace....ne daj bože piđame i to frotirske...i neke prevelike maje...do koljena... ![]()
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Pidžama, spavaćica ili majica? sa batkom i zabatkom ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Celebrity | Re: Pidžama, spavaćica ili majica? zimogrozna sam,tako da po zimi uvijek spavam u pidjami,ali obavezno svilenoj! a kad zatopli,kratke spavacice na bretelice ili babydoll pidjamice
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Master of Sex n Sin Datum registracije: 28-09-05
Poruka: 3,128
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
samo maja ili i gaćice...?????????
__________________ ....žrtva sam bludnih misli.... | |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 15-05-06
Poruka: 16
![]() | Re: Pidžama, spavaćica ili majica? Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: majica, pidzama, spavacica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:41.