| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pidžama, spavaćica ili majica? u Društvo forumu; najčešće spavam u majici...... |
| Vidi Rezultate Anketa: U čemu najviše volite spavati/U čemu najviše volite da vaša djevojka spava? | |||
| Pidžama | | 12 | 13.19% |
| Spavaćica | | 10 | 10.99% |
| Majica | | 48 | 52.75% |
| Naga | | 21 | 23.08% |
| Glasači: 91. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pidžama, spavaćica ili majica? naga
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #76 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,188
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pidžama, spavaćica ili majica? u principu najviše volim zaspati uz dragog u nekoj njegocoj onak šlampavo širokoj majici a ispod nikaj..
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pidžama, spavaćica ili majica? Khm... to je ono što bi mi muškarci na spavačici najčešće zabranili, jer omogućava da spavaćica ne padne dok stoji... (tanke naramenice)
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist Zadnji Uredio daidza : 10-01-08 u 09:23. |
| | |
| | #79 (permalink) |
| SDSS president Datum registracije: 16-11-06
Poruka: 754
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pidžama, spavaćica ili majica? nešto kao majica na tregere, onak zakvačeni su gore negdje ![]() ustvari to je majica na špage... najsličniji odjevni predmet je muška potkošulja, majica na bretele ima puno tanje one gore kaj drže... naramenice nadam se da si zadovoljan odgovorom, ja ne bi bio ![]() EDIT: ženskaroš me pretekao, al i bolje jer je bolje objasnio ![]() Zadnji Uredio Apoljon : 10-01-08 u 00:45. |
| | |
![]() |
| Tagovi: majica, pidzama, spavacica |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ogame | Bacva | Igre | 98 | 09-04-08 10:57 |
| Panduri! | Konjina | Auti | 12 | 31-01-06 20:59 |
| Programi za Siemens S25 i S35 | Kristijan | Mobiteli | 0 | 26-10-05 23:28 |
| Inicijalizacija računala i pokretanje operativnog sustava | Kristijan | Računala | 0 | 21-10-05 16:21 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 13-07-05 23:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:33.