| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite u Društvo forumu; DOK je andol medju koljenima sve je u redu. Ako ispadne truba, to je kao kad kondom pukne moze se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #103 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Citat:
![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Ne brini, ako odrzis andol medju nogama jedno strahuj od zatrudnjivanja ''po duhu svetom'', a kako mi se cini sve vise je takvih trudnoca ![]() |
| | |
| | #105 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite ![]() ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #106 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite ja već neko vrijeme koristim kontracepciju vrlo neobičnog i totalno neshvatljivog naziva-"nemamdečkaisušameobavila-tis" ![]() vrlo djelotvorno...kažu 100% sigurno!!
__________________ I drool |
| | |
| | #107 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-08 Godina: 26
Poruka: 1,457
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Ali pripazi, ovo po Duhu svetom ja ti ozbiljno govorim. Znam ih barem 5 koje ''ne znaju kako su zatrudnile'' ![]() ima jedan lik (malo je psihicki bolestan) i kad god vidi trudnicu kaze joj :sad ce svak znat sta si radila, hihihi, i odvali od smijeha |
| | |
![]() |
| Tagovi: kondomi, kontracepcija, pilule |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:07.

moze se upecat...