| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite u Društvo forumu; Pročitaj nuspojave i od Andola, pa ni njih više nećeš piti.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite da ali kontr. pilule su ipak HORMONI... s njima se bas i nije za zayeb... ali svako ima svoje misljenje paaa... osim toga... ne mozes bas usporedjivati tetejca i kalasa samo zato jer su oruzje... tako ni tvoja usporedba bas i nije na mjestu
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Purger | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Kako ne možeš uspoređivat !? Oboje je oružje i ubija...
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #25 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,060
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite hm, mišljenja o kontracepcijskim pilulama su (obaožavam ovu ) kao šupak - svatko ima svoje.međutim, shelby, pa medicina čitavo 20. stoljeće galopom napreduje, a kontracepcijske pilule u zadnjih se 50 godina poboljšavaju, a sada već imaju neznatne doze hormona u sebi, a dovoljne za sprečavanje začeća. a čekaj 10 godina ako ti se isplati... ![]() ali najbolje je obratiti se giniću, a ne ovdje po forumu skupljati pamet. mojoj curi doktor je dao recept za pilule. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: ~zivotinjsko casrtvo~ Godina: 18
Poruka: 57
![]() | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Kondomi. A ima pola mjeseca sam dobila recept za pilule u ginekologice i to nakon 300 pregleda i pretraga da je sve oke. ![]() Sad čekam sljedeći početak ciklusa da počnem sa uporabom,pa ćemo vidit... One Yasmin,navodno sa minimalnom količinoom hormona ![]() |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-03-07 Lokacija: Osijek Godina: 28
Poruka: 31
![]() | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Tablete. Zadnjih nekoliko godina Diane a prije njih nekoliko godina Trinovum od kojeg su mi hormoni totalno podivljali i s njima uglavnom samo sranja imala pa se prebacila na ove koje su mi super. |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 86
![]() | ![]() Ja oristim EVRA flastere već godinu dana i mogu vam reći da su fenomenalni!! Osobno ne volim gutati tablete, pa je ovo super rješenje! Nemam nikakvih problema sa flasterima, zakeljiš ih i mirna si tjedan dana, tj. u 3 tjedna promijeniš 3 flastera i gotovo! Nus pojava nema, baš nikakvih, niš se nisam udebljala, a pouzdani su! Presretna sam kaj ih koristim, mislim da je taj način kontracepcije najjednostavniji
__________________ Mala Bu Zadnji Uredio daidza : 03-04-07 u 22:20. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite jel se odljepljuju za vrijeme tushiranja?
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kondomi, kontracepcija, pilule |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:07.

) kao šupak - svatko ima svoje.