Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite u Društvo forumu; Pročitaj nuspojave i od Andola, pa ni njih više nećeš piti....

Odgovor

Opcije Teme
Star 31-03-07, 16:50   #21 (permalink)
Shy
Starter

Datum registracije: 21-02-07
Godina: 26
Poruka: 44
Shy se izdvaja iz mase
Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite

Pročitaj nuspojave i od Andola, pa ni njih više nećeš piti.
Shy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 18:55   #22 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 338
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

coitus interruptus (ili tako nešto)
tinka15 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 20:30   #23 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,511
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: Shy Pogledaj Poruke
Pročitaj nuspojave i od Andola, pa ni njih više nećeš piti.

da ali kontr. pilule su ipak HORMONI... s njima se bas i nije za zayeb... ali svako ima svoje misljenje paaa... osim toga... ne mozes bas usporedjivati tetejca i kalasa samo zato jer su oruzje... tako ni tvoja usporedba bas i nije na mjestu
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 21:03   #24 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 10,759
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa

Kako ne možeš uspoređivat !?

Oboje je oružje i ubija...

I got a girl
You want to meet her
Her name is 9 millimeter

PRAVILA PONAŠANJA
sahasa je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 21:34   #25 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,060
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

hm, mišljenja o kontracepcijskim pilulama su (obaožavam ovu ) kao šupak - svatko ima svoje.

međutim, shelby, pa medicina čitavo 20. stoljeće galopom napreduje, a kontracepcijske pilule u zadnjih se 50 godina poboljšavaju, a sada već imaju neznatne doze hormona u sebi, a dovoljne za sprečavanje začeća. a čekaj 10 godina ako ti se isplati...

ali najbolje je obratiti se giniću, a ne ovdje po forumu skupljati pamet. mojoj curi doktor je dao recept za pilule.
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 10:03   #26 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 33
Poruka: 113
sirena se izdvaja iz mase

Ja sam na flasteru evra,a frendica pije tablete od kojih joj cice porasle za čitav broj pa šta nije dobra nus pojava
sirena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-07, 11:04   #27 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-03-07
Godina: 18
Poruka: 57
riotstarter se izdvaja iz mase

Kondomi.
A ima pola mjeseca sam dobila recept za pilule u ginekologice i to nakon 300 pregleda i pretraga da je sve oke.
Sad čekam sljedeći početak ciklusa da počnem sa uporabom,pa ćemo vidit...
One Yasmin,navodno sa minimalnom količinoom hormona
riotstarter je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 13:16   #28 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-03-07
Godina: 28
Poruka: 31
Nata2804 se izdvaja iz mase

Tablete. Zadnjih nekoliko godina Diane a prije njih nekoliko godina Trinovum od kojeg su mi hormoni totalno podivljali i s njima uglavnom samo sranja imala pa se prebacila na ove koje su mi super.
Nata2804 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 21:47   #29 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Poruka: 86
Mala Bu se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Shy Pogledaj Poruke
Eto, nije me bilo neko vrijeme, pa pozdrav svima, za početak!
Pa, tema sama govori, dakle koji oblik kontracepcije koristite?
Ja osobno pilule. Razmišljala sam nedavno o onom flasteru, ginekologica me doslovno nagovarala na njega, ali... ne znam, više volim isprobano.
Ja oristim EVRA flastere već godinu dana i mogu vam reći da su fenomenalni!! Osobno ne volim gutati tablete, pa je ovo super rješenje! Nemam nikakvih problema sa flasterima, zakeljiš ih i mirna si tjedan dana, tj. u 3 tjedna promijeniš 3 flastera i gotovo! Nus pojava nema, baš nikakvih, niš se nisam udebljala, a pouzdani su! Presretna sam kaj ih koristim, mislim da je taj način kontracepcije najjednostavniji

Zadnji Uredio daidza : 03-04-07 u 22:20.
Mala Bu je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-04-07, 22:36   #30 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,511
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

jel se odljepljuju za vrijeme tushiranja?
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kondomi, kontracepcija, pilule

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:07.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114