| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite u Društvo forumu; Kozje crijevo navučem na tuki... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) |
| charolastra | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Nije kozje nego janjeće, neznalico ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #54 (permalink) |
| charolastra | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Dobro, možda i je, samo ne pucaj ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Zašto? Ja sam baš mislila početi njih koristit'. Što su tako loši? Mislim, da znam na vrijeme i ne mijenjam oralnu kontracepciju ![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,649
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Ja se vraćam dobrim, starim kondomima i plodnim - neplodnim pa kako bude. Bezveze to sa kemijom...
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #57 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 24-08-07
Poruka: 29
![]() | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Citat:
A,drugo...oko rubova ti se uvuce prljavstina i izgleda ruzno,kao da se uopce ne peres.Meni osobno ne odgovara.Nekome je opet super.Probaj ako bas zelis pa ces vidjet jel ti pase. | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-08-07 Lokacija: Rijeka Godina: 20
Poruka: 1,141
![]() ![]() ![]() | Re: Pilule, flasteri, kondomi.... koji oblik kontracepcije koristite Citat:
![]()
__________________ Život je ono što nam se događa dok smo zauzeti drugim planovima. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: kondomi, kontracepcija, pilule |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.

...sad nisi hrabar, a?