| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi PMS u Društvo forumu; Zanima me kakve ste kad imate pms, evo mene danas uhvatila neka manija pospremanja stana, u par sati sam napravila ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | PMS Zanima me kakve ste kad imate pms, evo mene danas uhvatila neka manija pospremanja stana, u par sati sam napravila više nego kad spremam nekad cijeli dan... i svjesna da imam nekih važnijih obaveza jednostavno se nisam mogla zaustavit . I sjetim se da najvjerojatnije imam glupi pms. Inače nekad mi pms prođe nezapaženo, nemam nikakvih simptoma, osim što mi je želja za seksom pojačana svaki mjesec, to je nezaobilazno, nekad mislim da stvarno nisam normalna.. pogotovo to sa spremanjem. Nadam se da nisam jedina takva? I kako si uopće pomažete ako vas pucaju takve nagle promjene raspoloženja...Muški mogu odgovorit kakve su njihove cure/žene u vrijeme pms-a ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PMS Kod mene zna dosta često se uopće ne primjetiti taj PMS, raspoloženje normalno, nemam nikakvih "filmova" koji me pucaju, sve je u najboljem redu. A onda ima mjeseci kad me ulovi neka nervoza, mjenjam stavove i raspoloženje u sekundi. Neke glupe misli mi se vrte po glavi, bijesnim ili znam biti tužna po cijele dane. Međutim PMS se najviše izražava na nekim "tjelesnim" promjenama. Trbuh mi se napuše i bole me cice. A da, i izvan PMS znam imati promjenje raspoloženja.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Veteran | Re: PMS Ja kod svoje (bivše) cure nisam primjetio neke velike probleme u raspoloženju jedino su joj, kao što su teica i wamp već spomenule, natekle i bolile cice i trbuh ponekad... Nažalost nju nije hvatala manija pospremanja ...![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PMS E da, mene svakodnevno ta manija uhvati. Nema nikakve veze sa PMS-om.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #7 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PMS bole me "cice" nervozna sam raspoloženje mi je koma svadljiva sam i samo bi se sexala nemam maniju pospremanja, to samo kad učim
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: PMS napuhani trbuh - tijesne hlace ![]() mrvicu vece sise ![]() nervoza, nekad me znaju prati neke moje sitnice... situacije vise analiziram i uvijek gledam sve puno crnije... ako imam neki prob, plakanje je nezaobilazno... sad me pere pms pa se nekako usamljeno osjecam.. a nemam nekog razloga... inace, dok sam u drustvu sve oke, malo sam zivcanija, ali nemam neke vece ispade ![]()
__________________ "Kad ti muz ne pase uz ruz, kad ti sin ne pase uz kamin, dala bi sve, i sebe i muza i malog da mozes uci u katalog!" HP |
| | |
![]() |
| Tagovi: pms |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:25.

. I sjetim se da najvjerojatnije imam glupi pms. Inače nekad mi pms prođe nezapaženo, nemam nikakvih simptoma, osim što mi je želja za seksom pojačana svaki mjesec, to je nezaobilazno, nekad mislim da stvarno nisam normalna.. pogotovo to sa spremanjem.
I kako si uopće pomažete ako vas pucaju takve nagle promjene raspoloženja...

...