Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi PMS u Društvo forumu; Zanima me kakve ste kad imate pms, evo mene danas uhvatila neka manija pospremanja stana, u par sati sam napravila ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 08-07-07, 19:54   #1 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
PMS

Zanima me kakve ste kad imate pms, evo mene danas uhvatila neka manija pospremanja stana, u par sati sam napravila više nego kad spremam nekad cijeli dan... i svjesna da imam nekih važnijih obaveza jednostavno se nisam mogla zaustavit . I sjetim se da najvjerojatnije imam glupi pms. Inače nekad mi pms prođe nezapaženo, nemam nikakvih simptoma, osim što mi je želja za seksom pojačana svaki mjesec, to je nezaobilazno, nekad mislim da stvarno nisam normalna.. pogotovo to sa spremanjem.
Nadam se da nisam jedina takva? I kako si uopće pomažete ako vas pucaju takve nagle promjene raspoloženja...

Muški mogu odgovorit kakve su njihove cure/žene u vrijeme pms-a
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 20:08   #2 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: PMS

Kod mene zna dosta često se uopće ne primjetiti taj PMS, raspoloženje normalno, nemam nikakvih "filmova" koji me pucaju, sve je u najboljem redu.
A onda ima mjeseci kad me ulovi neka nervoza, mjenjam stavove i raspoloženje u sekundi. Neke glupe misli mi se vrte po glavi, bijesnim ili znam biti tužna po cijele dane.
Međutim PMS se najviše izražava na nekim "tjelesnim" promjenama. Trbuh mi se napuše i bole me cice.

A da, i izvan PMS znam imati promjenje raspoloženja.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 20:10   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
bole me cice.

E to obavezno, i nateknu, a i apetit mi bude pojačan.
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 20:11   #4 (permalink)
Banned

Datum registracije: 07-05-07
Poruka: 2,598
Datachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svimaDatachi je poznat svima

uopće ne kužim taj vaš pms, trebo bi se zvati PDPMS (pre-during-post menstrualni sindrom)

jer ste u ''bad moodu'' prije poslije i tijekom ciklusa...

(istina)
Datachi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 20:16   #5 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,397
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja kod svoje (bivše) cure nisam primjetio neke velike probleme u raspoloženju jedino su joj, kao što su teica i wamp već spomenule, natekle i bolile cice i trbuh ponekad...

Nažalost nju nije hvatala manija pospremanja ...

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 20:20   #6 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

E da, mene svakodnevno ta manija uhvati. Nema nikakve veze sa PMS-om.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 20:24   #7 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

bole me "cice"
nervozna sam
raspoloženje mi je koma
svadljiva sam
i samo bi se sexala
nemam maniju pospremanja, to samo kad učim
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 21:36   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

napuhani trbuh - tijesne hlace
mrvicu vece sise
nervoza, nekad me znaju prati neke moje sitnice... situacije vise analiziram i uvijek gledam sve puno crnije... ako imam neki prob, plakanje je nezaobilazno...
sad me pere pms pa se nekako usamljeno osjecam.. a nemam nekog razloga...
inace, dok sam u drustvu sve oke, malo sam zivcanija, ali nemam neke vece ispade
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 21:41   #9 (permalink)
Administrator

Datum registracije: 20-02-04
Godina: 21
Poruka: 17,344
Kristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svimaKristijan je poznat svima
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Kristijan Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Kristijan

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
bole me "cice"
nervozna sam
raspoloženje mi je koma
svadljiva sam
i samo bi se sexala

tako i bičarka, jebem joj sunce
Kristijan je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-07-07, 21:44   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

luda sam kad imam PMS. Živčana sam i ne komuniciram s nikim, samo ono nužno. stalno bih ili vrištala ili plakala. Uglavnom, obavijestim najbliže da mi se miču s puta i sve bude ok.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pms

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103