Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi PMS u Društvo forumu; nema nikakvih znatnijih promjena.....da bar meni nabubre cice...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-07-07, 18:17   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: PMS

nema nikakvih znatnijih promjena.....da bar meni nabubre cice
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 14:15   #12 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 955
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

nemam promjena...
Mean girl je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 19:03   #13 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Sad bi meda, a nemam ga kod kuće
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 20:27   #14 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Mene pere trenutno...onih moji pet/sest dana u mj, kad moram imati za jelo ono sto si zamislim u tom trenu, svi moraju misliti dva koraka unaprijed tako da nesto ne kazu (meni) krivo inace je gotovo, u stanju sam se svadjat cijelu noc zbog prljavog sudja recimo...glupace (citaj: sise) bole, trbuh ko balon....maaa....i da, stan je cist...no jos uvijek bi mogla popeglat zaostatke...
Odgovori sa citatom
Star 11-07-07, 23:53   #15 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,219
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Pa imam 3 puta vise energije nego inace, ako ne pospremam nesto onda vjezbam (intezivnije nego inace) pa kad napokon procurim misici jos bole uz onu standardnu bol. Lako se rastuzim,jos lakse iznerviram, osjetljivija sam nego inace , vicem na sve oko sebe. Cice su mi puno vece, al me bole. Koji put premjestim nesto, jer bi stalno nesto minjala, npr. stol za komp. I kupujem gluposti. E i nista sta obucem mi nevalja i kad prominim 20 konbinacija, vicem kako nemam sta obuc. I dusu bi prodala za cokoladu.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 01:19   #16 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Meni isto cice nateknu i bole. Trbuh se napuhne...evo bas ovako jer trenutak samo sto nije dosao...
Obavezno čistim kao luda i dobijem neki pristic. Ponekad se osjecam totalno sjebano.
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 08:17   #17 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,006
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
A onda ima mjeseci kad me ulovi neka nervoza, mjenjam stavove i raspoloženje u sekundi. Neke glupe misli mi se vrte po glavi, bijesnim ili znam biti tužna po cijele dane.
Međutim PMS se najviše izražava na nekim "tjelesnim" promjenama. Trbuh mi se napuše i bole me cice.

A da, i izvan PMS znam imati promjenje raspoloženja.
.........kao i ja..............
Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

nemam maniju pospremanja, to samo kad učim
...........a ovo mi je jako poznato..........sve bi radila samo da ne učim, a da ipak imam neki "opravdan" razlog zašto nisam učila/naučila...........
..pahuhuljica.. je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 09:12   #18 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,866
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

PMS...ja sam to preimenovao u Pizda Materina Sindrom...mijenja raspolozenje, nerijetko je plac u djiru, lakse se iznervira pa se onda i ja iznerviram, nekad mi dodje da je malo pustim samu i izadjem van s frendom ali opet znam da joj je teze "tih dana u mjesec" pa ostanem s njom zajedno samo da vidi da ipak nije sama tih dana

jedina dvije pozitivne stvari napaljenost (inace joj to nije problem ali tih dana je nesto posebno) i vece cice
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 11:02   #19 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 5,111
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

dakle...nateknu mi sise (aj bar nesto dobro ),napaljena sam, u jednom trenutku bi plesala, pjevala, vristala a u drugom placem jer nemam cokolade

24....
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 11:05   #20 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,460
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan

kikiriki, čokoladice, zanimacije...ajmo cure kupite

slay je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pms

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108