| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi PMS u Društvo forumu; nema nikakvih znatnijih promjena.....da bar meni nabubre cice... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PMS nema nikakvih znatnijih promjena.....da bar meni nabubre cice
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 598
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PMS Mene pere trenutno...onih moji pet/sest dana u mj, kad moram imati za jelo ono sto si zamislim u tom trenu, svi moraju misliti dva koraka unaprijed tako da nesto ne kazu (meni) krivo inace je gotovo, u stanju sam se svadjat cijelu noc zbog prljavog sudja recimo...glupace (citaj: sise) bole, trbuh ko balon....maaa....i da, stan je cist...no jos uvijek bi mogla popeglat zaostatke...
__________________ There was a long silence, during which I found this incredible horror assuming the hues of reality. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,219
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PMS Pa imam 3 puta vise energije nego inace, ako ne pospremam nesto onda vjezbam (intezivnije nego inace) pa kad napokon procurim misici jos bole uz onu standardnu bol. Lako se rastuzim,jos lakse iznerviram, osjetljivija sam nego inace , vicem na sve oko sebe. Cice su mi puno vece, al me bole. Koji put premjestim nesto, jer bi stalno nesto minjala, npr. stol za komp. I kupujem gluposti. E i nista sta obucem mi nevalja i kad prominim 20 konbinacija, vicem kako nemam sta obuc. I dusu bi prodala za cokoladu. ![]()
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,006
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PMS Citat:
![]() ...........a ovo mi je jako poznato..........sve bi radila samo da ne učim, a da ipak imam neki "opravdan" razlog zašto nisam učila/naučila........... ![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 7,866
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PMS PMS...ja sam to preimenovao u Pizda Materina Sindrom...mijenja raspolozenje, nerijetko je plac u djiru, lakse se iznervira pa se onda i ja iznerviram, nekad mi dodje da je malo pustim samu i izadjem van s frendom ali opet znam da joj je teze "tih dana u mjesec" pa ostanem s njom zajedno samo da vidi da ipak nije sama tih dana jedina dvije pozitivne stvari napaljenost (inace joj to nije problem ali tih dana je nesto posebno) i vece cice ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: pms |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.

I dusu bi prodala za cokoladu.