| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi PMS u Društvo forumu; sport za zube... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-07-07
Poruka: 25
![]() | Re: PMS Citat:
po tom pitanju ste žasu,al kaj je tu je nemrete si pomoč ![]() | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 20-07-07
Poruka: 99
![]() | Re: PMS Stalno mi se jede nesto slatko, zivcanim po cjele dane...svađam se sa svima kojima nesto smeta kod mene...nazivciram decka onda i on pizdi skup samnom...i tako ![]()
__________________ ...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista... |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: PMS jedem, jedem i jedem, samo trpam u sebe. uhvati me zivcanost, zivcira me sto samo jedem. a protiv toga nemogu nista. jace je to od mene... stojim ispred frizidera i mislim se , zatvori ga! sekundu poslje zvacem. ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pms |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.

)...
. I sjetim se da najvjerojatnije imam glupi pms. Inače nekad mi pms prođe nezapaženo, nemam nikakvih simptoma, osim što mi je želja za seksom pojačana svaki mjesec, to je nezaobilazno, nekad mislim da stvarno nisam normalna.. pogotovo to sa spremanjem.
I kako si uopće pomažete ako vas pucaju takve nagle promjene raspoloženja...

mislim da je to jedna od bitnijih stvari.. da te okolina razumije kad si tako u k***

...Ima nesto vrjednije od zlata, to su tvoje ruke oko moga vrata.Ima nesto sto u tami blista, to je nasa ljubav iskrena i čista...