| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; Pošto je ženski rod i mozak kompliciran do bola i neda mi se sad mislit šta vama cura znači ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Pošto je ženski rod i mozak kompliciran do bola i neda mi se sad mislit šta vama cura znači neke riječi.... mene zanima šta vama znači kada nekome kažete da je a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je samo simpatičan? b) jebozovan? Jel to znači da vam je i zgodan i simpatičan ili samo jebozovan za sex ili šta? c) sladak? A jebote, jel to znači da je zgodan, simpatičan, jebozovan ili samo sladak ono? d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta? Pitam jer masu puta sam čuo kako je nekim cura netko simpatičan, sladak... ovo ono ali ne bi bile nikad sa njime. Eto, šta vama znači kada je netko simpatičan, sladak, zgodan, jebozovan..... Mislim, komplicirate vi žene užasno. Kad mi kaže neka cura da sam simpatičan - poludim. Šta sad da ja mislim? Šta sam sad... samo simpatičan ili sam i zgodan joj.. ili koji vrag? Naravno, ima još izraza koji kod vas cura kompliciraju stvari ali nemam sad volje pisat... jebem ti simpatičnost. ![]()
__________________ Nema smisla. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,503
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je samo simpatičan? samo simpatičan, ili čak ni to...to znači da ti ne bi dale p...ke b) jebozovan? Jel to znači da vam je i zgodan i simpatičan ili samo jebozovan za sex ili šta? samo za poyebat c) sladak? A jebote, jel to znači da je zgodan, simpatičan, jebozovan ili samo sladak ono? sladak znači da si kao mlađi brat i da te šteta yebat d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta? Pitam jer masu puta sam čuo kako je nekim cura netko simpatičan, sladak... ovo ono ali ne bi bile nikad sa njime. To znači da si lijep....nekad je u to "zgodan" uključeno "jebozovan". ...i sad ti kaži da smo komplicirane....Baš nismo....lako je
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
a) sipatičan - drag, da mu se vjerovati i možda "materijal" za dečka (dok ga neupoznam pa mi se razbiju iluzije. kao što inače bude) b) jebozovan - kratko i jasno netko s kime bi se sexala na pločicama ![]() (uzmi me - odvedi me - uneredi me tip) c) dečko nemože biti sladak slatko je voće, dijete, cura. ali dečko ned) zgodan - privlačan (fizički)
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Mogu neki tvoji postupci biti "slatki" u smislu da podsjećaju na dijete jedino ![]() Dečko fizičkim izgledom nemože biti sladak ili meden nakon 12, 13 god. ![]()
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,327
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Sladak, simpatičan, zgodan, to sve u jednom daje idealnog dečka.. a za dečka nikad ne kažem da je jebozovan. Prije da je seksi i privlačan.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ Zadnji Uredio Wamp : 19-02-08 u 14:41. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 12,078
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... 3 žene = 3 različita tumačenja istih pojmova I onda netko kaže da žene nisu komplicirane? Ma neeeeeeeeeeeeeee... ni slučajno...
__________________ ...prokleta bit ćeš... ako ima Boga... u paklu gorit ćeš... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je samo simpatičan? Simpatičan. Ponekad i solidnog izgleda, ali nije nužno. b) jebozovan? Jel to znači da vam je i zgodan i simpatičan ili samo jebozovan za sex ili šta? Netko tko te opako privlači, napaljuje, netko koga zamišljaš u razno-raznim situacijama... "hajde, uzmi me sa sobom, uradi mi sve što znaš" (ili kako je Dorina rekla: "uzmi me-odvedi me- uneredi me" s naglaskom na ovo zadnje) tip.Što se mene tiče, ne mora biti ni pametan, ni simpatičan (zna se čak i dogoditi da i nije zgodan, u smislu klasičan ljepotan, ali ima ono "nešto" zbog čega ga želim pojebati). Ionako služi samo za jednu stvar (bilo gdje, bilo kada, bilo kako - najbolje svakako). Frajer "ah, šta bi ti radila!!!!" c) sladak? A jebote, jel to znači da je zgodan, simpatičan, jebozovan ili samo sladak ono? Sladak. često i simpatičan. Slatkica koju bih mazila i pazila (ali više volim jebozovne) i kojeg je, kao što je Nefertiti rekla, šteta jebati d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta? Lijep. Privlačan. Komad. IDEALAN MUŠKARAC: opako jebozovan, simpatičan, po mogućnosti zgodan a po potrebi sladak. Komplicirano? Ne... Zadnji Uredio Rowanne : 19-02-08 u 14:39. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:25.

slatko je voće, dijete, cura. ali dečko ne