Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; Pošto je ženski rod i mozak kompliciran do bola i neda mi se sad mislit šta vama cura znači ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 10:08   #1 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić
Pojasnite mi šta mislite kad kažete.....

Pošto je ženski rod i mozak kompliciran do bola i neda mi se sad mislit šta vama cura znači neke riječi.... mene zanima šta vama znači kada nekome kažete da je

a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je samo simpatičan?

b) jebozovan? Jel to znači da vam je i zgodan i simpatičan ili samo jebozovan za sex ili šta?

c) sladak? A jebote, jel to znači da je zgodan, simpatičan, jebozovan ili samo sladak ono?

d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta? Pitam jer masu puta sam čuo kako je nekim cura netko simpatičan, sladak... ovo ono ali ne bi bile nikad sa njime.

Eto, šta vama znači kada je netko simpatičan, sladak, zgodan, jebozovan..... Mislim, komplicirate vi žene užasno. Kad mi kaže neka cura da sam simpatičan - poludim. Šta sad da ja mislim? Šta sam sad... samo simpatičan ili sam i zgodan joj.. ili koji vrag?

Naravno, ima još izraza koji kod vas cura kompliciraju stvari ali nemam sad volje pisat... jebem ti simpatičnost.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 12:48   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,503
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan
Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete.....

a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je samo simpatičan? samo simpatičan, ili čak ni to...to znači da ti ne bi dale p...ke

b) jebozovan? Jel to znači da vam je i zgodan i simpatičan ili samo jebozovan za sex ili šta? samo za poyebat

c) sladak? A jebote, jel to znači da je zgodan, simpatičan, jebozovan ili samo sladak ono? sladak znači da si kao mlađi brat i da te šteta yebat

d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta? Pitam jer masu puta sam čuo kako je nekim cura netko simpatičan, sladak... ovo ono ali ne bi bile nikad sa njime. To znači da si lijep....nekad je u to "zgodan" uključeno "jebozovan".

...i sad ti kaži da smo komplicirane....Baš nismo....lako je
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:27   #3 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Nef...

Sad kad tako kažeš, izgleda skroz jednostavno
Kad bi barem tako jednostavno i bilo..
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:37   #4 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke

a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je samo simpatičan?

b) jebozovan? Jel to znači da vam je i zgodan i simpatičan ili samo jebozovan za sex ili šta?

c) sladak? A jebote, jel to znači da je zgodan, simpatičan, jebozovan ili samo sladak ono?

d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta? Pitam jer masu puta sam čuo kako je nekim cura netko simpatičan, sladak... ovo ono ali ne bi bile nikad sa njime.
Moje značenje:

a) sipatičan - drag, da mu se vjerovati i možda "materijal" za dečka (dok ga neupoznam pa mi se razbiju iluzije. kao što inače bude)

b) jebozovan - kratko i jasno netko s kime bi se sexala na pločicama
(uzmi me - odvedi me - uneredi me tip)

c) dečko nemože biti sladak slatko je voće, dijete, cura. ali dečko ne

d) zgodan - privlačan (fizički)
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 13:48   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,575
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
c) dečko nemože biti sladak.. slatko je voće, dijete, cura. ali dečko ne
Ja sam čuo da može
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 14:25   #6 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,009
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Mogu neki tvoji postupci biti "slatki" u smislu da podsjećaju na dijete jedino

Dečko fizičkim izgledom nemože biti sladak ili meden nakon 12, 13 god.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 14:32   #7 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 8,327
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Sladak, simpatičan, zgodan, to sve u jednom daje idealnog dečka.. a za dečka nikad ne kažem da je jebozovan. Prije da je seksi i privlačan.

Zadnji Uredio Wamp : 19-02-08 u 14:41.
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 14:34   #8 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 12,078
damfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavandamfisk je slavan

3 žene = 3 različita tumačenja istih pojmova

I onda netko kaže da žene nisu komplicirane?

Ma neeeeeeeeeeeeeee... ni slučajno...
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 14:35   #9 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Simpatičan. Ponekad i solidnog izgleda, ali nije nužno.

Netko tko te opako privlači, napaljuje, netko koga zamišljaš u razno-raznim situacijama... "hajde, uzmi me sa sobom, uradi mi sve što znaš" (ili kako je Dorina rekla: "uzmi me-odvedi me- uneredi me" s naglaskom na ovo zadnje) tip.
Što se mene tiče, ne mora biti ni pametan, ni simpatičan (zna se čak i dogoditi da i nije zgodan, u smislu klasičan ljepotan, ali ima ono "nešto" zbog čega ga želim pojebati). Ionako služi samo za jednu stvar (bilo gdje, bilo kada, bilo kako - najbolje svakako). Frajer "ah, šta bi ti radila!!!!"

Sladak. često i simpatičan. Slatkica koju bih mazila i pazila (ali više volim jebozovne) i kojeg je, kao što je Nefertiti rekla, šteta jebati

d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta?
Lijep. Privlačan. Komad.

IDEALAN MUŠKARAC: opako jebozovan, simpatičan, po mogućnosti zgodan a po potrebi sladak.
Komplicirano? Ne...

Zadnji Uredio Rowanne : 19-02-08 u 14:39.
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 15:01   #10 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 961
MalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono neštoMalikTintilinić ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Reklo bi se 100 žena 200 sisa jel. Ali stvarno... komplicirane ste. Hvala curke na razmišljanjima i pojašnjenjima. slobodno dajte još..
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103