| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; Pa da krenemo: Citat: a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | ||||
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: u shoppingu Godina: 24
Poruka: 5,153
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Pa da krenemo: Citat:
Citat:
Citat:
pojam. To je najbolji kompliment koji se od mene može dobiti. Objedinjuje sve; veza, sex, simpatija, sve... Sladak povezujem s pojmom "lijep". Citat:
__________________ Si vis pacem, para bellum. | ||||
| | |
| | #92 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 12-01-07 Lokacija: Samobor Godina: 21
Poruka: 2,214
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
ne znam zašt al meni je to ful dobro! mislim na to kaj ste većinom sve različite. po meni bi bilo glupo i dosadno kad bi sve bile iste onak po šabloni! izgubio bi se onaj lijepi osjećaj koji imaš kad upoznavaš osobu koja ti se na prvi pogled sviđa. meni nije cilj vas sve prokužit i izać sa svima vama na kraj. meni je cilj prokužit/upoznat i izać na kraj samo sa jednom. s onom koju ću voljet! a sad dal sam ja njoj zgodan, sladak simpatičan ili jebozovan ili sve to skupa manje je važno!
__________________ "The more you know who you are, and what you want, the less you let things upset you." - Bill Murray "bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..." | |
| | |
| | #93 (permalink) |
| charolastra | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Samo da znate da sam vas prozreo ![]() Muškarci čuvajte se, ponovo upadamo u mrežu ženskih spletki i zavjera. Očito je da su se dogovorile da svaka daje drugačiji odgovor samo da mi ne bi mogli otkriti što stvarno misle ovim riječima ![]() Zapravo cure, meni je zanimljivo da ste toliko različite, mi muški bi iznijeli max 3 tumačenja i za nekih 5 minuta bi se našli oko jednog od njih i izglasali ga kao službenog ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 940
![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... dame i gospodo... čemu se uopće zamarati time što ko misli kad kaže nešto,pogotovo ako pokušavate shvatiti žene! uostalom,zar je važno šta zapravo mi mislimo kad kažemo jebozovan,zgodan,simpa i sl. kad su svi ti pojmovi redom pozitivni,dobri i pohvalni za vas!! a vi sad želite znati i razumjeti značenje ![]() i onda tko tu komplicira?! ![]()
__________________ Imam savršenu kompilaciju za kraj.... |
| | |
| | #96 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
![]() Citat:
Slušajte nespretnu ![]() | ||
| | |
| | #98 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Meni su ovdje samo dorina, mama i wamp pokazatelji kaj je i kak je...jer smatram da su to djevojke s najviše iskustva ![]() ostale ne moraju niš ni pisat ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,088
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
b)jebezovan=najradije bih ga izjebala c)sladak= pokretima usklađenima sa govorom , raznježim se na to, da bi mu ga nabila d)zgodan=sviđa mi se njegovo tijelo
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:48.

pojam. To je najbolji kompliment koji se od mene može dobiti. Objedinjuje sve; veza, sex, simpatija, sve...