Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; Pa da krenemo: Citat: a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 20:26   #91 (permalink)
The Najarogantnija

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,153
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima
Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete.....

Pa da krenemo:

Citat:
a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je samo simpatičan?
Simpatičan= ne želim ništa s njim pošto i nemam neko mišljenje o njemu, ali ukoliko ga stvorim možda ima potencijala za neku vezu.

Citat:
b) jebozovan? Jel to znači da vam je i zgodan i simpatičan ili samo jebozovan za sex ili šta?
Samo za sex. Onog kojeg deklariram kao "jebozovnog" znači baš to "da zove na sex!" i ništa više.

Citat:
c) sladak? A jebote, jel to znači da je zgodan, simpatičan, jebozovan ili samo sladak ono?
Sladak je pojam. To je najbolji kompliment koji se od mene može dobiti. Objedinjuje sve; veza, sex, simpatija, sve...
Sladak povezujem s pojmom "lijep".

Citat:
d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta? Pitam jer masu puta sam čuo kako je nekim cura netko simpatičan, sladak... ovo ono ali ne bi bile nikad sa njime.
Zgodan znači da ima dobro tijelo. I samo to, zgodan označava tijelo. Uglavnom ide skupa sa jebozovan= jebezovan i zgodan su u biti sinonimi.
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 07:03   #92 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 12-01-07
Godina: 21
Poruka: 2,214
trip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu aurutrip ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Da, baš tako, sve smo različite, nikad nas nećete prokužiti i nikad, baš NIKAD nećete izaći na kraj s nama

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Eto, čak je i Mama potvrdila da smo različite

ne znam zašt al meni je to ful dobro! mislim na to kaj ste većinom sve različite. po meni bi bilo glupo i dosadno kad bi sve bile iste onak po šabloni! izgubio bi se onaj lijepi osjećaj koji imaš kad upoznavaš osobu koja ti se na prvi pogled sviđa.

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
nikad nas nećete prokužiti i nikad, baš NIKAD nećete izaći na kraj s nama
meni nije cilj vas sve prokužit i izać sa svima vama na kraj. meni je cilj prokužit/upoznat i izać na kraj samo sa jednom. s onom koju ću voljet! a sad dal sam ja njoj zgodan, sladak simpatičan ili jebozovan ili sve to skupa manje je važno!

"bijelo-crvena polja hrvatska na dresu sjete me da ja volim te..."
trip je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 12:40   #93 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 20,225
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Samo da znate da sam vas prozreo

Muškarci čuvajte se, ponovo upadamo u mrežu ženskih spletki i zavjera. Očito je da su se dogovorile da svaka daje drugačiji odgovor samo da mi ne bi mogli otkriti što stvarno misle ovim riječima

Zapravo cure, meni je zanimljivo da ste toliko različite, mi muški bi iznijeli max 3 tumačenja i za nekih 5 minuta bi se našli oko jednog od njih i izglasali ga kao službenog

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 12:44   #94 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-01-08
Godina: 25
Poruka: 940
special0312 se izdvaja iz masespecial0312 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Muškarci čuvajte se, ponovo upadamo u mrežu ženskih spletki i zavjera. Očito je da su se dogovorile da svaka daje drugačiji odgovor samo da mi ne bi mogli otkriti što stvarno misle ovim riječima
jooooj, kako me nasmijavate
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 13:00   #95 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 15-05-07
Godina: 21
Poruka: 2,746
nespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobarnespretna je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku nespretna

dame i gospodo...

čemu se uopće zamarati time što ko misli kad kaže nešto,pogotovo ako pokušavate shvatiti žene!
uostalom,zar je važno šta zapravo mi mislimo kad kažemo jebozovan,zgodan,simpa i sl. kad su svi ti pojmovi redom pozitivni,dobri i pohvalni za vas!! a vi sad želite znati i razumjeti značenje

i onda tko tu komplicira?!
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 18:19   #96 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
Samo da znate da sam vas prozreo

Vidi se, daizda, da ti imaš nešto u glavi... Na dobrom si tragu... Zapravo, to je sve jedna jako, jako velika urota. Zapravo, ako hoćeš istinu: jebozovan, sladak, simpatičan i zgodan su riječi koje imaju neka sasvim druga značenja, nikako ne ona koja smo pisale. ZAPRAVO - to su šifre. Kodovi. Radikalne feministice su skovale zavjeru (možda najbolju u povijesti feminizma) protiv vas muškaraca i te riječi su dakle šifre i kodovi. Da, da... I ako ti kažemo što ZBILJA znače - morat ćemo te ubiti.

Citat:
Pravi autor: nespretna Pogledaj Poruke
dame i gospodo...

čemu se uopće zamarati time što ko misli kad kaže nešto,pogotovo ako pokušavate shvatiti žene!
uostalom,zar je važno šta zapravo mi mislimo kad kažemo jebozovan,zgodan,simpa i sl. kad su svi ti pojmovi redom pozitivni,dobri i pohvalni za vas!! a vi sad želite znati i razumjeti značenje

i onda tko tu komplicira?!
Slušajte nespretnu
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 18:54   #97 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-01-08
Poruka: 69
real0slut se izdvaja iz mase

Al ste ga zaje**li sada...čak ni ja ne kužim više ništa...
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 18:59   #98 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Meni su ovdje samo dorina, mama i wamp pokazatelji kaj je i kak je...jer smatram da su to djevojke s najviše iskustva

ostale ne moraju niš ni pisat
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 21-02-08, 20:09   #99 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,088
Ancksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznatAncksunamun će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
Pošto je ženski rod i mozak kompliciran do bola i neda mi se sad mislit šta vama cura znači neke riječi.... mene zanima šta vama znači kada nekome kažete da je

a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je samo simpatičan?

b) jebozovan? Jel to znači da vam je i zgodan i simpatičan ili samo jebozovan za sex ili šta?

c) sladak? A jebote, jel to znači da je zgodan, simpatičan, jebozovan ili samo sladak ono?

d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta? Pitam jer masu puta sam čuo kako je nekim cura netko simpatičan, sladak... ovo ono ali ne bi bile nikad sa njime.

Eto, šta vama znači kada je netko simpatičan, sladak, zgodan, jebozovan..... Mislim, komplicirate vi žene užasno. Kad mi kaže neka cura da sam simpatičan - poludim. Šta sad da ja mislim? Šta sam sad... samo simpatičan ili sam i zgodan joj.. ili koji vrag?

Naravno, ima još izraza koji kod vas cura kompliciraju stvari ali nemam sad volje pisat... jebem ti simpatičnost.
a) simpatičan=ugodna osoba, sviđa mi se stav, razmišljanje, načini i principi pogleda na različite stvari

b)jebezovan=najradije bih ga izjebala

c)sladak= pokretima usklađenima sa govorom , raznježim se na to, da bi mu ga nabila

d)zgodan=sviđa mi se njegovo tijelo

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-02-08, 03:33   #100 (permalink)
obožava djevice

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,504
mama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjetimama je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Adolon Pogledaj Poruke
Meni su ovdje samo dorina, mama i wamp pokazatelji kaj je i kak je...jer smatram da su to djevojke s najviše iskustva

ostale ne moraju niš ni pisat
Ma kakvog iskustva jebemu miša
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:48.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113