| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; imam..al ono..imam..dobil sam ga josh za krshtenje.. napravil sam chak i nosach za njeg' ak nish ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| samo prazna lutka, i to polovnjača Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,523
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... A vidim imas i sat Možda jos bude nesto za tebe, tika-taka marš na cika-caka ![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura |
| | |
| | #113 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... simpatican - mozda bi moglo nesto s njim, iako nije preterano sexy; sladak - hmm...ja za one mladje od 10 god. kazem da su slatkishi,....znaci nishta; jebozovan - sama rec kaze: mami te da se bacish na njega; zgodan - dobro izgleda....ja kad kazem zgodan, pod tim obicno podrazumevam i jebozovan...(materijal za sex, a i vezu ukoliko se utvrdi josh neka pozitivna osobina ispod jebeno-magnetne ljushture!)...
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #114 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-02-08
Poruka: 124
![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... vjerojatno cu ja sad ispast da su moje teorije drugacije al eto: a) simpatičan - meni kad je čovjek simpatičan,onda mi je ugodno u njegovom društvu,ima dobar smisao za humor itd. ali kod mene to katkad može bit samo utjeha za dečka: simpatičan si,al ono.. - ali ta rečenica ugl znači da nije ni simpatičan nego mi se neda natezat s njim ![]() b) jebozovan - jebovozan kod mene sadrži sve ovo.i simpatičan je,i zgodan za nevjerovat,ali je i romantičan donekle (zna ti govoriti pizdarije,ilitiga sladak.). c) sladak - znači zgodan,romantičan i donekle simpatičan,ali zgodan na neki blagi način(ne ko macho muškarac nego ono,slatkić) d) zgodan - zgodan je kad je zgodan,što da vam kažem uglavnom zgodan je kad je onak,macho,frajerčina ![]() - čovječe što kompliciran.al žene su komplicirane ![]() ako nisu onda ja nisam žena,ja sam nešto treće ![]() |
| | |
| | #115 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 30-12-07 Lokacija: Trnje,Zg Godina: 27
Poruka: 1,034
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
a pod sta bi ja spado u tvojoj tablici ![]() ...mozda pod b) i d) a jel jesam, jel jesam ![]()
__________________ Bolje je zbog Parkinsa malo proliti, nego zbog Alzheimera ne popiti | |
| | |
| | #116 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 882
![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
![]() | |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 16-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 23
Poruka: 797
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... kad nekog ocu na ljep nacin otkantat, kazem mu da je simpatican. sladak je obicno neki lik koji u menii pobuđuje majčinske osjećaje, hehe, ili ga mogu zamisliti kako spava s plisanim medom. zgodan je neko ko je generalno zgodan, i uklapa se u konvencije ljepote, al ono, meni osobno takvi nisu nes privlacni.. jebozovni najbolje prolaze. ne mislim sad da ce odma tu bit seksa. nego, kad ja kazem da mi je neko jebozovan, onda mi je privlacan na neki neobjasnjivi nacin, i zelim se i dalje pozabavit s njim. uostalom, nebi nikad rekla liku "jebozovan si mi". mislim da bi me krivo skuzio ![]() znas kaj,,, al svaka zenska ti ima svoje viđenje toga, najbolje da pitas konkretnu curu koja te zanima. jer ko ne riskira....
__________________ Nietzsche:God is dead.God:Nietzshe is dead. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.