Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; To što je netko objektivno simpatičan, ili zgodan ili jebozovan ne znači da ćeš automatski htjeti biti s njim, ipak ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 15:05   #11 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete.....

To što je netko objektivno simpatičan, ili zgodan ili jebozovan ne znači da ćeš automatski htjeti biti s njim, ipak je potrebna neka kemija, i da ti se sviđa kao osoba. A meni je, osim osobnosti, dovoljno samo jedno od svega toga da mi se dečko svidi, tj. da ću poželjeti biti s njim. A uglavnom to sladak ne znači da ga je šteta j***ati. Bar ne meni.

Naučite se već jednom da je svaka cura osoba za sebe, kao što se i vidi iz postova u ovoj temi. Ne postoje tu pravila.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 15:07   #12 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

a) simpatičan? dobar dečko. ali za neku drugu curu

b) jebozovan? iskreno nemam pojma meni je to naziv za nekoga to je fizički privlačan da bi ga najradije vidjela golog, ali ne i nužno radila išta s njim

c) sladak? njegovo lice mi je sviđa, ali ne nužno i tijelo, a još manje ponašanje.

d) zgodan? to je moj meni opis dečka sa riječi "zgodan" nije rezerviran samo za fizički izgled, zgodan mi je dečko koji mi se dopada i izgled i ponašanje.
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 15:09   #13 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,163
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

A što znači kad kažete ono "ovaj mi je dobar"?
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 15:10   #14 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Eto, čak je i Mama potvrdila da smo različite
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 15:11   #15 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-07-07
Godina: 24
Poruka: 2,001
mmrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono neštommrki ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mmrki

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
3 žene = 3 različita tumačenja istih pojmova

I onda netko kaže da žene nisu komplicirane?

Ma neeeeeeeeeeeeeee... ni slučajno...
damfisk, imaš potpuno pravo

Sve koje su do sad komentirale, kod svake je drugačije.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 15:18   #16 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Eto, čak je i Mama potvrdila da smo različite
Da, baš tako, sve smo različite, nikad nas nećete prokužiti i nikad, baš NIKAD nećete izaći na kraj s nama

mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 15:26   #17 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,192
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Naravno da vas nikad nećemo prokužit.

Ljudska bića ne mogu shvatit nešto toliko strano i neljudsko kao što je žena.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 15:55   #18 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
"ovaj mi je dobar"?
Da bi se rado družila s njim

(u svakom smislu riječi)
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 16:16   #19 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 249
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Upravo tako, Dorina... družila...
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 16:23   #20 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 02-06-07
Godina: 29
Poruka: 1,817
opaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masiopaka je dragulj u masi

- Simpatican - znaci da ga dozivljavam kao frenda, ali nikako kao potencijalnog komada
- Jebozovan - tip za "potrositi" koji fizicki super izgleda ili ima "ono nesto"
- Sladak - nikad za poyebati...dobro izgleda u licu i to je sve
- Zgodan - fizicki dobro izgleda, ok mu je ponasanje i zeljela bi ga za tipa

- Dobar - komad za provod i sex
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108