| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; To što je netko objektivno simpatičan, ili zgodan ili jebozovan ne znači da ćeš automatski htjeti biti s njim, ipak ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... To što je netko objektivno simpatičan, ili zgodan ili jebozovan ne znači da ćeš automatski htjeti biti s njim, ipak je potrebna neka kemija, i da ti se sviđa kao osoba. A meni je, osim osobnosti, dovoljno samo jedno od svega toga da mi se dečko svidi, tj. da ću poželjeti biti s njim. A uglavnom to sladak ne znači da ga je šteta j***ati. Bar ne meni. Naučite se već jednom da je svaka cura osoba za sebe, kao što se i vidi iz postova u ovoj temi. Ne postoje tu pravila.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Zauzeta Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... a) simpatičan? dobar dečko. ali za neku drugu curu ![]() b) jebozovan? iskreno nemam pojma meni je to naziv za nekoga to je fizički privlačan da bi ga najradije vidjela golog, ali ne i nužno radila išta s njim ![]() c) sladak? njegovo lice mi je sviđa, ali ne nužno i tijelo, a još manje ponašanje. d) zgodan? to je moj meni opis dečka sa riječi "zgodan" nije rezerviran samo za fizički izgled, zgodan mi je dečko koji mi se dopada i izgled i ponašanje. |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
![]() Sve koje su do sad komentirale, kod svake je drugačije.
__________________ Gutta cavat lapidem,non vi sed saepe cadendo. (Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.) | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Naravno da vas nikad nećemo prokužit. Ljudska bića ne mogu shvatit nešto toliko strano i neljudsko kao što je žena. ![]()
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #18 (permalink) |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Da bi se rado družila s njim ![]() (u svakom smislu riječi) ![]()
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... |
| | |
| | #20 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 02-06-07 Lokacija: Pula Godina: 29
Poruka: 1,817
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... - Simpatican - znaci da ga dozivljavam kao frenda, ali nikako kao potencijalnog komada - Jebozovan - tip za "potrositi" koji fizicki super izgleda ili ima "ono nesto" - Sladak - nikad za poyebati...dobro izgleda u licu i to je sve - Zgodan - fizicki dobro izgleda, ok mu je ponasanje i zeljela bi ga za tipa - Dobar - komad za provod i sex
__________________ Postoje ljudi koji nam izvade srce i oni koji ga vrate na mjesto. Zbog onog tko nam ga izvadi, ostatak života provedemo trgajući drugima njihova srca...jer nekako moramo ostati živi. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

meni je to naziv za nekoga to je fizički privlačan da bi ga najradije vidjela golog, ali ne i nužno radila išta s njim 
meni opis dečka sa riječi "zgodan" nije rezerviran samo za fizički izgled, zgodan mi je dečko koji mi se dopada i izgled i ponašanje.