Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; Meni je to sve jednostavno - sladak, simpatičan, zgodan, seksi, sve je to dobro, i tko god mi je takav mož...

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 20:26   #51 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,338
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan
Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete.....

Meni je to sve jednostavno - sladak, simpatičan, zgodan, seksi, sve je to dobro, i tko god mi je takav može mu biti samo kompliment. A sad ta dijeljenja na jebozovan i sladak kod mene ne postoje.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 20:54   #52 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,530
vibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auruvibica ima spektakularnu auru

Al' ga komplicirateeee...
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 21:48   #53 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Godina: 19
Poruka: 7,720
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je samo simpatičan?

kod mene-samo da je simpatičan-spaljen-duhovit-to ne mora značit da bi bila s njim.

b) jebozovan? Jel to znači da vam je i zgodan i simpatičan ili samo jebozovan za sex ili šta?
da dobro izgleda-da je zgodan-ne mora značit ak to kažem da bi se sexala s njim
c) sladak? A jebote, jel to znači da je zgodan, simpatičan, jebozovan ili samo sladak ono?
sladak-sladak u faci,meden,lijepo lice....
d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta? Pitam jer masu puta sam čuo kako je nekim cura netko simpatičan, sladak... ovo ono ali ne bi bile nikad sa njime.

Eto, šta vama znači kada je netko simpatičan, sladak, zgodan, jebozovan..... Mislim, komplicirate vi žene užasno. Kad mi kaže neka cura da sam simpatičan - poludim. Šta sad da ja mislim? Šta sam sad... samo simpatičan ili sam i zgodan joj.. ili koji vrag?

treba bit od tog svega bar po malo da bi bila s njim i uz to treba bit jako dobra osoba.... a nikad ne govorim da mi je neko jebozovan-to nisam nikad za ni jednog lika rekla...
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 22:08   #54 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

pa meni simpatičan ni u kom slučaju ne znači samo drag.....može mi značit i super osoba,zanimljiv,s tendencijom da to pređe u neš više........
jebozovan je dečko koji mi se sviđa isključivo fizički i ima ono nešto šta me privlači,npr dečko zna imat jebozovan pogled.......i čest slučaj da brzo promijenim mišljenje kad ga upoznam,pa mi onda više ni nije jebozovan......
sladak,to mi je dečko koji mi se sviđa i fizički i paše mi kao osoba.......jer mi nemože bit slatkica ako je neki agresivac.....
zgodan....to obično kažem na početku,kad mi netko zapne za oko,a neznam ga....e on mi je zgodan...znači,sviđa mi se fizički......cijeli.....ne samo faca,ili da ima dobro tijelo......cjelokupan dojam fizičkog izgleda.....

al eto,kao što vidite,svaka drugačije tumači te pojmove.....ali eto,opet ima nekih sličnosti u svim.....
petrica_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 22:10   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 22
Poruka: 3,501
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Meni je to sve jednostavno - sladak, simpatičan, zgodan, seksi, sve je to dobro, i tko god mi je takav može mu biti samo kompliment. A sad ta dijeljenja na jebozovan i sladak kod mene ne postoje.
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 22:23   #56 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,931
pajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobarpajo-patakRi je stvarno dobar

sladak si kad ne smiješ na kišu da se ne rastopiš...

jebozovan si ili kad te ženska nazove da dođeš na noćnu rekreaciju ili kad ti netko kaže "jebote dolazi vamo!"

simpatičan si kad izvališ nešto smiješno al je nikad nećeš vidjet golu...

zgodan...e tu se ne miješam dok se ne razočaram potpuno u žene...imate referentnu osobu ovdje na forumu za to
pajo-patakRi je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 22:26   #57 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,439
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Ja sam svakoj jebozovan...uvijek zovem na jebanje...i popijem šamar...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 22:33   #58 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Otvoriš temu i dobiješ 25 raznih odgovora... I ne, niste komplicirane.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 22:54   #59 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Poruka: 4,104
Lulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavanLulu Bg je slavan

a) simpatičan? Kad kažem simpatičan mislim na to da se baš baš dvoumim da li bih bila sa tim nekim dečkom.

b) jebozovan? Kad mi je neko privlačan i to mnoogooo.

c) sladak? Da bih pre bila sa slatkim tipom nego sa simpatičnim , ne pitaj me zašto, ne znam kako da tu filozofiju objasnim

d) zgodan? Kad kažem da mi je neki dečko zgodan onda mislim kako ima savršeno telo (za moj ukus).

Hm...Malik da li je bar malo jasnije?
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 22:57   #60 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

A i je i nije jasnije jer nema tu nekog pravila nego sve ovisi od cure do cure.... nekako generalno mislim da je najgore dakle biti nekome simpatičan jer nema koristi od toga.

Aaaaa meni često kažu da sam baš simpatičan. Pfffffff! Fuj. Bljak. Niškoristi. I
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114