| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; Meni je to sve jednostavno - sladak, simpatičan, zgodan, seksi, sve je to dobro, i tko god mi je takav mož... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,338
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Meni je to sve jednostavno - sladak, simpatičan, zgodan, seksi, sve je to dobro, i tko god mi je takav može mu biti samo kompliment. A sad ta dijeljenja na jebozovan i sladak kod mene ne postoje.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #53 (permalink) | |
| Somewhere I Belong | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
a nikad ne govorim da mi je neko jebozovan-to nisam nikad za ni jednog lika rekla...
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... pa meni simpatičan ni u kom slučaju ne znači samo drag.....može mi značit i super osoba,zanimljiv,s tendencijom da to pređe u neš više........ jebozovan je dečko koji mi se sviđa isključivo fizički i ima ono nešto šta me privlači,npr dečko zna imat jebozovan pogled.......i čest slučaj da brzo promijenim mišljenje kad ga upoznam,pa mi onda više ni nije jebozovan...... sladak,to mi je dečko koji mi se sviđa i fizički i paše mi kao osoba.......jer mi nemože bit slatkica ako je neki agresivac..... zgodan....to obično kažem na početku,kad mi netko zapne za oko,a neznam ga....e on mi je zgodan...znači,sviđa mi se fizički......cijeli.....ne samo faca,ili da ima dobro tijelo......cjelokupan dojam fizičkog izgleda..... al eto,kao što vidite,svaka drugačije tumači te pojmove.....ali eto,opet ima nekih sličnosti u svim..... |
| | |
| | #55 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| ||
| | |
| | #56 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,931
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... sladak si kad ne smiješ na kišu da se ne rastopiš... jebozovan si ili kad te ženska nazove da dođeš na noćnu rekreaciju ili kad ti netko kaže "jebote dolazi vamo!" ![]() simpatičan si kad izvališ nešto smiješno al je nikad nećeš vidjet golu... zgodan...e tu se ne miješam dok se ne razočaram potpuno u žene...imate referentnu osobu ovdje na forumu za to ![]()
__________________ People walk around pushing back their debts, Wearing pay checks like necklaces and bracelets, Talking ‘bout nothing, not thinking ‘bout death |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,104
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... a) simpatičan? Kad kažem simpatičan mislim na to da se baš baš dvoumim da li bih bila sa tim nekim dečkom. b) jebozovan? Kad mi je neko privlačan i to mnoogooo. c) sladak? Da bih pre bila sa slatkim tipom nego sa simpatičnim , ne pitaj me zašto, ne znam kako da tu filozofiju objasnim ![]() d) zgodan? Kad kažem da mi je neki dečko zgodan onda mislim kako ima savršeno telo (za moj ukus). Hm...Malik da li je bar malo jasnije? ![]()
__________________ Zapamti da je ponekad i kada ne dobiješ nešto što želiš čudesan udarac sreće. |
| | |
| | #60 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... A i je i nije jasnije jer nema tu nekog pravila nego sve ovisi od cure do cure.... nekako generalno mislim da je najgore dakle biti nekome simpatičan jer nema koristi od toga. Aaaaa meni često kažu da sam baš simpatičan. Pfffffff! Fuj. Bljak. Niškoristi. I ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:18.

a nikad ne govorim da mi je neko jebozovan-to nisam nikad za ni jednog lika rekla...