Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; A čekaj, ne mora da znači.Neke devojke baš taj izraz upotrebljavaju ako im se stvarno svidja...ali opet zavisi....

Odgovor

Opcije Teme
Star 19-02-08, 23:02   #61 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,052
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete.....

A čekaj, ne mora da znači.Neke devojke baš taj izraz upotrebljavaju ako im se stvarno svidja...ali opet zavisi.Ali dobro ako ti je neka rekla da si simpatičan , bez obzira na sve imaš barem neke šanse. Mogla je da kaže Ružan je ili Pa nije nešto...Tako da biti simpatičan nije loše , to je čak plus.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 23:27   #62 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Godina: 20
Poruka: 1,557
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

e vidis malice zato kod mene ide mundus-preparandus koji zatim ode u mundus-operandus koji pak glasi....ne dopustam si da se dovedem u situaciju da me nazovu ikako........ma sala....neznam meni nijedna nije nis rekla...il me se boje il kaj....a nije da si nisam zgodan...

al vidim da makar ovisi od cure do cure ta njihova razlicitost u objasnjavanju dolazi na istost kod interpretiranja s nase strane....

dakle ak te nazovu:

1. simpatican - ides ili pod frenda ili pod backup tj. potencijalnog decka al ne bas...uglavnom omiljen si im...

2. jebozovan - imas velke sanse nekaj jebat taj dan/ tu noc i onda se vise ne vidjet s njom...

3. sladak - mislis da si konacno in the play za decka, al one od tebe traze sam njeznost i ti na kraju ispadnes emocionalno sjeban aka sindrom brata...naravno tu spada i element iz kulje....mogucnost frendovanja...-naravno omiljen si im....ko bi odbio "nevino" razmjenjivanje njeznosti i kasnijeg `krivo si shvatio` sindroma...

4. zgodan - imas velke velke velke sanse da postanes boyfriend doticnoj...te tako dobiti, privilegiju, mogucnost,kako da nazovem to, jebanja iste....tako uvijek biva uglavnom -sto se tice ove opcije zgodnosti....

kao sta naveh...nijanse postoje....al ebiga kad su te nijanse tolko komplicirane da nemremo vidjet onu jednostavnost izmedu....got it now...?

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.

Zadnji Uredio macor : 19-02-08 u 23:33.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 23:31   #63 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Krivo, krivo i krivo.
Odgovori sa citatom
Star 19-02-08, 23:34   #64 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,052
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Ni ja se ne bih složila sa mačorom.Nije samo biti zgodan jedan jedini uslov.Sve pomalo treba...Ali nekako ono pod a) simpatičan mi je poslednje ako želim biti sa nekim dečkom.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 00:10   #65 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-11-07
Poruka: 1,557
macor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz masemacor se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku macor Pošalji poruku preko MSN-a korisniku macor

ma da....znam ja to....sve je to krivo i u banani.....sad to uvidam kad steme prosvjetlile....ipak vi zenske znate kaj vam pase i kak ko spada kam....sav sam sjeban i onda se jos probam bakcat s ovim kompliciranim stvarima i ne uspijeva mi...al neka....nek sam u krivu....bar nesto...posto je moj cijeli zivot komican i samo rijetke stvari mogu smatrat ozbiljnima tak je i ovo napisano u satirickom duhu...ak se tak zove...

al sad znam jedno....kad sam simpa i sladak onda sam vecim dijelom frend neg potencijalni partner...ak sam zgodan imam sanse...kaj ne....mahhhhh.....prekasno je i nemrem rasturit ovo, a to mene rastura...kaj i kak god da je...nek je....doesnt matter to me anyhou...im yust poor ol cat widout sense of love and love problems and this kind of classifications...

Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people.

Zadnji Uredio macor : 20-02-08 u 00:13.
macor je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 00:16   #66 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Jebiga, sad i ja vidim koliko smo mi žene komplicirane. Ali u našu obranu ću reći da je bolje i to nego biti predvidljiv kao muškarci.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 00:16   #67 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

buahahaha
zakaj bi bili predvidljivi..
dobro ja neznam nisam muskarac ja sam pi...

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 00:17   #68 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 02-06-06
Godina: 21
Poruka: 3,376
daka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masidaka je dragulj u masi

A ko kaže da smo predvidljivi a?

by Eric Cartman
daka je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 00:18   #69 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,567
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

pimpich?!
joj jesam prost.. mislil sam na pishu

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 08:17   #70 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Poruka: 767
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

a) simpatičan? znači da mi je simpa ali ne želim niš s njim...tj ne želim ni bit frendica ni zabrijat ni bit u vezi ni ništa...jednostavno m ise tip čini ok i to je to

b) jebozovan?znači da čim ga pogledam,tj čim on mene pogleda samo ga želim zgrabit i odvuć u sobu i svašta mu radit

c) sladak? slatkica,drag,simpa...ali vidim ga ugl samo ko' brata ili frenda jer je šteta pokvarit tako nešto dobro

d) zgodan? e to znači da je tip ono savršen,ali ja nemam apsolutno nikakve šanse kod njega
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113