| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 940
![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je samo simpatičan? simpa - meni je to dečko za čakulu i dobar provod, s kojim nemislim u krevet b) jebozovan? Jel to znači da vam je i zgodan i simpatičan ili samo jebozovan za sex ili šta? jebozovan - onaj kojeg bi povalila odma, sad i samo to ![]() c) sladak? A jebote, jel to znači da je zgodan, simpatičan, jebozovan ili samo sladak ono? pogle odgovor pod A d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta? to znači da ima ono NEŠTO, i taj je potencijalni kandidat za nešto vishe ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... a) simpatičan? Da li to znači da vam je i zgodan i da bi bile sa njime ili vam je samo simpatičan? voljela bih ga bolje upoznat. Potencijal za vezu b) jebozovan? Jel to znači da vam je i zgodan i simpatičan ili samo jebozovan za sex ili šta? za potrošit c) sladak? A jebote, jel to znači da je zgodan, simpatičan, jebozovan ili samo sladak ono? "miš mali" slatki je, al niš od toga d) zgodan? Jel to znači i da je sladak, i simpatičan, i jebozovan ili šta? Jel zgodan ono kompletna osoba ili šta? Hmmm,nešto između a i b. Ne radi se nužno o fizičkoj "zgodnoći"
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #73 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... A jeste li ga komplicirane. Ah, zato vas i volim. Volim riješavat zagonetke. Kod mene kao kod muškog ide ovako: 1. Simpatična - potencijal za vezu svakako. Na prvi pogled osoba kojoj bi vjerovao itd, itd. 2. Jebozovna - nju bi pojebao odmah i bilo gdje. 3. Slatka - e te su najzajebanije. Kao dobrice neke a zapravo sami vragovi. Ali opet - potencijal za vezu. 4. Zgodna - često vuče nuspojavu umišljenosti uza sebe jer hej ona je p*ka i pol... pa sa takvim zgodnićkama treba biti oprezan na prvu loptu. Da ne kompliciram.... sve bi jebo. ![]() E da, ali u mome mentalnom sklopu postoje i cure koji su tako drage, plahe i krhke...ono... isijavaju iskrenošću, lijepotom, nježnošću i dragošću.... njih bi mi bilo doslovno žao jebat tako plahe jer bi narušio njihovu nježnost. Kao latice ruže su te djevojke... nisu stvorene za sex nego da svijet oslikaju i obojaju svojom nježnošću - i ne mislim tu na časne sestre, ni vile. Jednostavno upoznao sam par ženskih osoba koje bi mi bilo žao jebat koliko su dobre duše. Iako i dobrim dušama treba sex ali ja ne bi mogao.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Zadnji Uredio MalikTintilinić : 20-02-08 u 10:48. |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Ja sam sinonim za kompliciranost pa imam opciju a) i b) za svaku navedenu stavku... ![]() Simpatican;opcija a) Dobar materijal za prijatelja, s kojim bi ispajala kavice i uz kojeg se osjecam ugodno i opusteno. opcija b) Nasmijava me, zabavlja, i sexy mi je. Sladak; a) Kad kazem "A ono sladak je" da nebi povrijedila necije osjecaje , jer je to recimo tip koji se svida nekoj mojoj prijateljici, a meni i nije nesto. b) Totalo sam, beznadno zaljubljena i nije mi namjera to otvoreno nikom priznat. ![]() Jebozovan; Ne koristim taj izraz. Zgodan; a) Dobro izgleda, al me ne privlaci bas ( nema kemije) b) Zelim divlji sex s njim i mozda posli nesto vise. Dakle sve moze nesto znacit, a i ne mora. ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... Zadnji Uredio eva : 20-02-08 u 11:14. |
| | |
| | #75 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... A šta misliš da bi im se dogodilo nakon "tretmana" kod tebe? Sad, ako ih misliš samo potrošit, onda svaka čast, nemoj!
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-01-08 Lokacija: zadar Godina: 25
Poruka: 940
![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... eva, nisi komplicirana ti si samo žena kao i mi ![]() malik - jel se ti to praviš dobar il stvarno jesi? ![]() ![]()
__________________ ..."ljubav spaja duše, to je kozmička sloga"... tbf |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,334
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Otpale bi im latice... ![]() To je taktika koja sluzi za zbunjivanja "neprijatelja". ![]()
__________________ Granice ne postoje... izmislio ih je čovjek... |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,515
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Malik ja sam puno jednostavniji od tebe ![]() Kod mene je skroz jednostavna podjela. Ili mi je simpatična ili mi nije simpatična. Ili mi je zgodna ili mi nije zgodna. Ili mi je slatka, ili mi nije slatka. Sa ovim prvima je moguće nešto više, a sa drugima nije. Riječ "jebozovna" nisam nikada izgovorio i vjerojatno sam je sada prvi put napisao. Evo ga. Jednostavnije ne može bit. Zadnji Uredio Dar1 : 20-02-08 u 12:20. |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
Dar - ah, kako nisi koristio izraz jebozovna? Zar nema niti jedna osoba koju bi baš ono volio "potrgati" u sexu i pohebat je divljački? ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:40.

tko ga je bannao