| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; Potrgat... divljački.. da razmislim.. ne.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Kako ne??? Naravno da može... Ja znam frajera koji je toliko jebozovan da čim ga vidim bih skočila na njega, a zna biti tako sladak kada se probudi, raskruštane kose i snenog pogleda (i opet bih skočila na njega... Ali bih ga i mazila). Istodobno je simpatičan (nasmijava me, nikad mi nije dosadno s njim, čak ni kada šuti) i zgodan mi je do bola. Citat:
Citat:
Zadnji Uredio Rowanne : 20-02-08 u 13:59. | ||
| | |
| | #83 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... @Dar - u ti si onda osjećajni jebač. ![]() @Rowanne - generalno govoreći to su prijateljice da. Ali baš ono prave prijateljice koje mi ne bi palo napamet hebat iako su zgodne cure. Ali ne moraju biti nužno prijateljice... upoznao sam par cura koje su toliko (kako da sad opišem i ispadnem normalan) toliko toliko.....hm... ne znam, plahe, da mislim kad bi ih taknuo da bi se raspale ono. Sa njima maženje i paženje da, ali sex ne. I nisu jadne... zašto bi bile... toliku su mi te neke osobe drage da bi mi bilo žao hebat se sa njima. Sad ću ispast kompliciran ali eto. Neke cure su mi zaista drage baš ali ne u seksualnom smislu ono...
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #84 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,725
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
Maženje i sex su meni jako slične stvari. Ja mislim da se ni jedna cura nebi raspala od malo maženja i seksa. Zadnji Uredio Dar1 : 20-02-08 u 14:11. | |
| | |
| | #85 (permalink) | |||
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
Citat:
Citat:
Ista stvar i kod mene.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |||
| | |
| | #86 (permalink) | |||
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
To što si ti sada objasnila je klasičan, skoro pa školski primjer šizoidnog, nelogičnog, kompliciranog i posve neljudskog načina na koji funkcionira ženski mozak. Ovaj tvoj post trebao bi bit obvezan dio školskog programa za mušku djecu od 1. do 4. razreda, tako da se nesretni dječaci pravodobno upozore na opasnosti koje na njih vrebaju. Citat:
Zaključak - ženo, ti nisi normalna. ![]() Citat:
Simpatičan, drag, sladak, kiseo, ljut, jebozovan, zgodan, nezgodan, meden, ušećeren, lijep, cakan, ovakav, onakav.. SAMO ZLOBNI ŽENSKI MOZAK MOŽE SMIŠLJAT TAKVE PRIDJEVE!!!! A koja je svrha tih ženskih pridjeva? Pa svrha im je - kao i svemu što žene čine - da muškarca TOTALNO I NEPOVRATNO SJEBU PSIHIČKI TAKO DA NE ZNA TKO JE, ŠTA JE I GDJE JE. Žene moje drage... postoje samo dvije kategorije: 1. sviđa mi se 2. ne sviđa mi se Sve ostalo su pizdarije. Točnije, zlobne i podle pizdarije. Najtočnije, ženske pizdarije.
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |||
| | |
| | #87 (permalink) | |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
U svakoj situaciji družila bi se s njim Jebozovan ![]() (kad razmislim jako ružna riječ)
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #88 (permalink) | ||||
| Regularni forumas Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
![]() ![]() | Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... Citat:
Citat:
![]() Citat:
da ti malo bolje pojasnim???Citat:
![]() | ||||
| | |
| | #89 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
ne trebaš. Nemoguće je čovjeku objasnit kako razmišlja žena - biće koje nije čovjek. Sve. ![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:40.