Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Pojasnite mi šta mislite kad kažete..... u Društvo forumu; Potrgat... divljački.. da razmislim.. ne....

Odgovor

Opcije Teme
Star 20-02-08, 13:41   #81 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar
Re: Pojasnite mi šta mislite kad kažete.....

Potrgat... divljački.. da razmislim.. ne.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 13:53   #82 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 04-01-08
Poruka: 248
Rowanne se izdvaja iz maseRowanne se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Sladak nemože bit jebozovan

Možda dobar?

Ma ne. Ni dobar.

Samo sladak
Kako ne??? Naravno da može... Ja znam frajera koji je toliko jebozovan da čim ga vidim bih skočila na njega, a zna biti tako sladak kada se probudi, raskruštane kose i snenog pogleda (i opet bih skočila na njega... Ali bih ga i mazila). Istodobno je simpatičan (nasmijava me, nikad mi nije dosadno s njim, čak ni kada šuti) i zgodan mi je do bola.

Citat:
Pravi autor: MalikTintilinić Pogledaj Poruke
A i je i nije jasnije jer nema tu nekog pravila nego sve ovisi od cure do cure.... nekako generalno mislim da je najgore dakle biti nekome simpatičan jer nema koristi od toga.

Aaaaa meni često kažu da sam baš simpatičan. Pfffffff! Fuj. Bljak. Niškoristi. I
Simpatični su poželjni. Da, da... Jebeš ti jebozovno, ako frajer nije simpatičan. Onda je samo za potrošiti i više se nikad ne javiti (eventualno ti može biti prijatelj s povlasticama). Ako je simpatičan, ima potencijala i za vezu.

Citat:
E da, ali u mome mentalnom sklopu postoje i cure koji su tako drage, plahe i krhke...ono... isijavaju iskrenošću, lijepotom, nježnošću i dragošću.... njih bi mi bilo doslovno žao jebat tako plahe jer bi narušio njihovu nježnost. Kao latice ruže su te djevojke... nisu stvorene za sex nego da svijet oslikaju i obojaju svojom nježnošću - i ne mislim tu na časne sestre, ni vile. Jednostavno upoznao sam par ženskih osoba koje bi mi bilo žao jebat koliko su dobre duše. Iako i dobrim dušama treba sex ali ja ne bi mogao.
Jadne... A što onda radiš s njima?Samo ste frendovi ili su to cure koje bi najradije samo ljubio, mazio, grlio i pazio?

Zadnji Uredio Rowanne : 20-02-08 u 13:59.
Rowanne je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 14:02   #83 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,344
MalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auruMalikTintilinić ima spektakularnu auru
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

@Dar - u ti si onda osjećajni jebač.

@Rowanne - generalno govoreći to su prijateljice da. Ali baš ono prave prijateljice koje mi ne bi palo napamet hebat iako su zgodne cure. Ali ne moraju biti nužno prijateljice... upoznao sam par cura koje su toliko (kako da sad opišem i ispadnem normalan) toliko toliko.....hm... ne znam, plahe, da mislim kad bi ih taknuo da bi se raspale ono. Sa njima maženje i paženje da, ali sex ne.

I nisu jadne... zašto bi bile... toliku su mi te neke osobe drage da bi mi bilo žao hebat se sa njima. Sad ću ispast kompliciran ali eto. Neke cure su mi zaista drage baš ali ne u seksualnom smislu ono...
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 14:08   #84 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,725
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Citat:
... kad bi ih taknuo da bi se raspale ono. Sa njima maženje i paženje da, ali sex ne.
... Sad ću ispast kompliciran ...
Ma i jesi kompliciran.
Maženje i sex su meni jako slične stvari.
Ja mislim da se ni jedna cura nebi raspala od malo maženja i seksa.

Zadnji Uredio Dar1 : 20-02-08 u 14:11.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 14:26   #85 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Slatka - e te su najzajebanije. Kao dobrice neke a zapravo sami vragovi. Ali opet - potencijal za vezu.
Živa istina. Znaš onu, pas koji laje...

Citat:
postoje i cure koji su tako drage, plahe i krhke...ono... isijavaju iskrenošću, lijepotom, nježnošću i dragošću.... njih bi mi bilo doslovno žao jebat tako plahe jer bi narušio njihovu nježnost. Kao latice ruže su te djevojke... nisu stvorene za sex nego da svijet oslikaju i obojaju svojom nježnošću - i ne mislim tu na časne sestre, ni vile. Jednostavno upoznao sam par ženskih osoba koje bi mi bilo žao jebat koliko su dobre duše. Iako i dobrim dušama treba sex ali ja ne bi mogao.
Krivo.... Ne poznam te cure koje spominješ ali mi je općenito smiješno kod muškaraca koliko se varaju u vezi tih "slatkih, umiljatih" jer obično su te u četiri zida divlje i zločeste. Nemojte misliti da su samo one koje se izazovno oblače dobre za "one stvari". Iznenadili biste se.

Citat:
Pravi autor: Rowanne Pogledaj Poruke
Simpatični su poželjni. Da, da... Jebeš ti jebozovno, ako frajer nije simpatičan.
Pa da, mora biti simpatičan, bahati i umišljeni mogu biti zgodni do neba, ja sam hladna na takve.

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Kod mene je skroz jednostavna podjela.

Ili mi je simpatična ili mi nije simpatična.
Ili mi je zgodna ili mi nije zgodna.
Ili mi je slatka, ili mi nije slatka.

Sa ovim prvima je moguće nešto više, a sa drugima nije.
Ista stvar i kod mene.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 16:07   #86 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Kako ne??? Naravno da može... Ja znam frajera koji je toliko jebozovan da čim ga vidim bih skočila na njega, a zna biti tako sladak kada se probudi, raskruštane kose i snenog pogleda (i opet bih skočila na njega... Ali bih ga i mazila). Istodobno je simpatičan (nasmijava me, nikad mi nije dosadno s njim, čak ni kada šuti) i zgodan mi je do bola.
Ne, sladak i jebozovan ne može bit.

To što si ti sada objasnila je klasičan, skoro pa školski primjer šizoidnog, nelogičnog, kompliciranog i posve neljudskog načina na koji funkcionira ženski mozak.

Ovaj tvoj post trebao bi bit obvezan dio školskog programa za mušku djecu od 1. do 4. razreda, tako da se nesretni dječaci pravodobno upozore na opasnosti koje na njih vrebaju.

Citat:
Simpatični su poželjni. Da, da... Jebeš ti jebozovno, ako frajer nije simpatičan. Onda je samo za potrošiti i više se nikad ne javiti (eventualno ti može biti prijatelj s povlasticama). Ako je simpatičan, ima potencijala i za vezu.
simpatično i jebozovno istodobno, ali ne i slatko, pa je prijatelj koji to nije jer se jebeš s njim ali niej za vezu, ali akomje simpatičan (a možda i jebozovan? Ili ipak ne?) onda je potencijalni materijal za vezu, ali samo ako nije sladak jer je samo sladak i jebozovan istovremeno pravi materijal za prijatelja koji ti se ne sviđa toliko da budeš s njkem u vezi ali se s njime jebeš, iako nije jebozovan ali je sladak. I simpatičan.

Zaključak - ženo, ti nisi normalna.

Citat:
Jadne... A što onda radiš s njima?Samo ste frendovi ili su to cure koje bi najradije samo ljubio, mazio, grlio i pazio?
ne znam što on radi s njima, ali da je imalo pametan - a ovi vaši postovi će ga, nadam se, opametit - s "njima" (naime, ženama) bi trebao radit slijedeće: jebat, pa odjebat. To je jedini način da dobiješ pizde i sačuvaš zdrav razum.

Simpatičan, drag, sladak, kiseo, ljut, jebozovan, zgodan, nezgodan, meden, ušećeren, lijep, cakan, ovakav, onakav..

SAMO ZLOBNI ŽENSKI MOZAK MOŽE SMIŠLJAT TAKVE PRIDJEVE!!!!

A koja je svrha tih ženskih pridjeva? Pa svrha im je - kao i svemu što žene čine - da muškarca TOTALNO I NEPOVRATNO SJEBU PSIHIČKI TAKO DA NE ZNA TKO JE, ŠTA JE I GDJE JE.

Žene moje drage... postoje samo dvije kategorije:

1. sviđa mi se

2. ne sviđa mi se

Sve ostalo su pizdarije. Točnije, zlobne i podle pizdarije. Najtočnije, ženske pizdarije.
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 17:05   #87 (permalink)
curićak

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 26
Poruka: 7,070
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:

U svakoj situaciji družila bi se s njim

Jebozovan

(kad razmislim jako ružna riječ)
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 17:21   #88 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ne, sladak i jebozovan ne može bit.

To što si ti sada objasnila je klasičan, skoro pa školski primjer šizoidnog, nelogičnog, kompliciranog i posve neljudskog načina na koji funkcionira ženski mozak.

Ovaj tvoj post trebao bi bit obvezan dio školskog programa za mušku djecu od 1. do 4. razreda, tako da se nesretni dječaci pravodobno upozore na opasnosti koje na njih vrebaju..
A jesi ti razmišljao o tome da je on meni "idealan muškarac", bar trenutačno... Da citiram samu sebe:
Citat:
[b]
IDEALAN MUŠKARAC: opako jebozovan, simpatičan, po mogućnosti zgodan a po potrebi sladak.
Komplicirano? Ne...

Citat:
simpatično i jebozovno istodobno, ali ne i slatko, pa je prijatelj koji to nije jer se jebeš s njim ali niej za vezu, ali akomje simpatičan (a možda i jebozovan? Ili ipak ne?) onda je potencijalni materijal za vezu, ali samo ako nije sladak jer je samo sladak i jebozovan istovremeno pravi materijal za prijatelja koji ti se ne sviđa toliko da budeš s njkem u vezi ali se s njime jebeš, iako nije jebozovan ali je sladak. I simpatičan.

Zaključak - ženo, ti nisi normalna. .
E, sad si ga zakomplicirao......... da ti malo bolje pojasnim???

Citat:
ne znam što on radi s njima, ali da je imalo pametan - a ovi vaši postovi će ga, nadam se, opametit - s "njima" (naime, ženama) bi trebao radit slijedeće: jebat, pa odjebat. To je jedini način da dobiješ pizde i sačuvaš zdrav razum.

Simpatičan, drag, sladak, kiseo, ljut, jebozovan, zgodan, nezgodan, meden, ušećeren, lijep, cakan, ovakav, onakav..

SAMO ZLOBNI ŽENSKI MOZAK MOŽE SMIŠLJAT TAKVE PRIDJEVE!!!!

A koja je svrha tih ženskih pridjeva? Pa svrha im je - kao i svemu što žene čine - da muškarca TOTALNO I NEPOVRATNO SJEBU PSIHIČKI TAKO DA NE ZNA TKO JE, ŠTA JE I GDJE JE.

Žene moje drage... postoje samo dvije kategorije:

1. sviđa mi se

2. ne sviđa mi se

Sve ostalo su pizdarije. Točnije, zlobne i podle pizdarije. Najtočnije, ženske pizdarije.
Ma što je tebi ženski rod skrivio???
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 17:25   #89 (permalink)
doctor queñones

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 14,103
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
A jesi ti razmišljao o tome da je on meni "idealan muškarac", bar trenutačno... Da citiram samu sebe:
Jedino zlobni ženski mozak može istom subjektu pridavat kontradiktorne osobine, i to onda prikazivat kao nešto normalno.

Citat:
E, sad si ga zakomplicirao......... da ti malo bolje pojasnim???
ne trebaš. Nemoguće je čovjeku objasnit kako razmišlja žena - biće koje nije čovjek.

Citat:
Ma što je tebi ženski rod skrivio???
Sve.

Odgovori sa citatom
Star 20-02-08, 17:45   #90 (permalink)
Regularni forumas

Ajme, seksizma li...
Rowanne je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114