Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Posjećujete li kozmetičara? u Društvo forumu; I na koje sve tretmane idete... ili ste "same svoj majstor" u njegovanju? Ja prije nikad nisam iš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-01-07, 07:01   #1 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Posjećujete li kozmetičara?

I na koje sve tretmane idete... ili ste "same svoj majstor" u njegovanju? Ja prije nikad nisam išla, niti sam imala neku potrebu za tim, smatrala sam to bacanjem novaca, jer se odmalena sama njegujem i sve te kozmetičke tretmane sama radim, iako to nije isto kao kad to radi stručnjak... odem par puta godišnje na čišćenje lica, parafinsku kupku ruku... ovo sve ostalo radim sama
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 12:19   #2 (permalink)
Cobo

Datum registracije: 11-11-05
Godina: 22
Poruka: 12,460
slay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosanslay ima na što biti ponosan
Re: Posjećujete li kozmetičara?

kako da ne, 4 x tjedno

slay je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 12:41   #3 (permalink)
Zauzeta

Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,291
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima

Citat:
Pravi autor: slay Pogledaj Poruke
kako da ne, 4 x tjedno

ne idem kozmeticaru, radije na masazu.
mama je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-01-07, 12:55   #4 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

E ja idem! Svaka 4 mjeseca ne čišćenje lica i tretmane sa vitominom C (protiv crvenila i za poboljašanje kapilara). Uglavnom ne idem zbog prištića, jer sam zadnji imala negdje u srednjoj, nego zbog suhe kože.
Da, nekad sam i na masaži (nekad i anticelulitnoj...nikada nije prerano s tim početi i bolje spriječiti nego liječiti)...
Onda depilacija, solarij... a jao... koliko toga... ajde neću više pisati...

Uglavnom zahvaljujem se mojoj kolegici koja ima kozmetički i koja mi sve tretmane daje besplatno! Hvala!!!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-01-07, 14:24   #5 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-11-05
Poruka: 249
mysterious se izdvaja iz mase

taman sam se narucila za slijedeci tjedan
ne idem bas cesto, dva-tri puta godisnje, al mi je visak bozicnih kalorija izbio na lice i to triba pod hitno odstranit
mysterious je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 21:15   #6 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto

Nemam para za kozmetičara,glupavo mi je trošit ne to pare...ali ko voli nek izvoli
Sama svoj majstor
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 21:21   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

ja nisam nikad bila. Radim si sama pilinge i maske ili na prirodnoj bazi ili ih kupim i lice mi je super. Ne da mi se davati lovu za kozm.
Zato sam na masaži redovito!!
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 10:20   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,632
Nefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavanNefertiti je slavan

depilacija samo......solarij se računa??
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 11:03   #9 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 666
himalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono neštohimalajka ima ono nešto

...ne idem skoro nikad...
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 21:21   #10 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 13-03-07
Poruka: 1,154
miksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavanmiksi je slavan

Odem bar jednom u mesec dana za stvari koje mi se ne da sama radit ili mislim da su isplativije nego da se sama mlatim s tim, tretman lica, depilacija, vrlo retko solarijum, obrve... Ranije sam nadograđivala nokte ali mi se posle skidanja nokti ne mogu vratit u normalu po par meseci pa ih sad isključivo puštam... Odem radit i detoksinaciju ali je JAKO skupo... mislim da je to to...
miksi je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kozmeticara, posjecujete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 04:06.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108