| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Posjećujete li kozmetičara? u Društvo forumu; ne posjećujem kozmetičara, nikad nisam išla na nikakav tretman lica jer je koža još gora nego što je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Posjećujete li kozmetičara? ne posjećujem kozmetičara, nikad nisam išla na nikakav tretman lica jer je koža još gora nego što je bila prije tretmana, ak želim pocrnit jednostavno odem na more il pak jarun,sama si depiliram noge,rađe imam svoje prirodne nokte nego umjetne ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 01-10-06 Godina: 20
Poruka: 617
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? Citat:
ja sa 14 godina nisam znala kaj su to umjetni nokti, nije mi padalo na pamet ić na solarij a o depilaciji da i ne govorim....
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Posjećujete li kozmetičara? Citat:
to je bilo davno, vremena se mijenjaju...no ne kužim zakaj me stalno napadaš radi godina, svaki post spočitavaš mi zbog godina, nađi si nekog drugog a mene pusti na miru... | |
| | |
| | #24 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? pa zato djete drago ( ) kaj si premlada za takve stvari!!! ima vremena....ne napadam ja tebe, to kaj ja tak podjebavam malo... eto, takva sam... ne moraš se uvrijedit odmah....
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? a mici evo.. javna isprika.. i pokušat ću se suzdržat u buduće.. ok??? nemam ja poseban pik na tebe.... nemoj se ti ništa uvrijedit... no dosta s offtopicom....
__________________ I`M SOOO GOOD I SCREAM MY OWN NAME DURING THE SEX |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? Samo solarij zasad , imam masaznu fotelju doma, pa na masazu ne idem, maske,peeling i to isto radim doma, ali mislim da cu ic na ciscenje lica ovih dana, mozda i stavit gel nokte,odlicno izgledaju.
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,297
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? Ma meni je draze, ne mislim se jel toj osobi tesko to radit, ne slusam neke glupe price koji maseri imaju naviku pricat(jedna je pricala o bolesnim bubrezima ). A i mogu ga koristit kad god hocu. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kozmeticara, posjecujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:10.

) kaj si premlada za takve stvari!!! ima vremena....

). A i mogu ga koristit kad god hocu.