| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Posjećujete li kozmetičara? u Društvo forumu; Ja bi trebala na masažu, ali ne na onu kozmetičku nego medicinsku jer imam stalno bolove u vratu... ali ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,287
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? Da i ja imam taj problem, a nisam ga imala dok nisam pocela visit na kompjuteru. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter | Re: Posjećujete li kozmetičara? MA KAKAV KOZMETICAR..HEHEH NEDA SE MENI ICI NA TE PILINGE I TROSIT PARE.. OSTALO.. TO JA SAMA SVE SREDIM VEC NEKAKO Piši malim slovima!
__________________ Život je jedna velika pustolovina,stoga svaki dan treba iskoristiti maximalno!!!!!! Zadnji Uredio daidza : 01-04-07 u 15:04. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Posjećujete li kozmetičara? ne idem u kozmeticke salone... osim u solarij ostalo radim sama doma ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
![]() |
| Tagovi: kozmeticara, posjecujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.

Život je jedna velika pustolovina,

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!