Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Posjećujete li kozmetičara? u Društvo forumu; Jedini posjeti kozmeticaru su mi cupkanje brcica.. onda je cijelo lice krasno...

Odgovor

Opcije Teme
Star 01-05-07, 23:50   #41 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika wonder_woman

Datum registracije: 01-05-07
Godina: 22
Poruka: 167
wonder_woman se izdvaja iz mase
Re: Posjećujete li kozmetičara?

Jedini posjeti kozmeticaru su mi cupkanje brcica.. onda je cijelo lice krasno
wonder_woman je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 13:00   #42 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi
Cool Re: Posjećujete li kozmetičara?

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ne idem u kozmeticke salone... osim u solarij ostalo radim sama doma
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 21-05-07, 19:37   #43 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika mala fanjica

Datum registracije: 16-05-07
Poruka: 114
mala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono neštomala fanjica ima ono nešto
Smile Re: Posjećujete li kozmetičara?

pa budući mi je lice zbog neadekvatnog održavanja postalo nalik na slavonsku oranicu,mislim da bi možda bilo vrijeme da posjetim koju... al prelijeno i preškrto je moje dupe za to! hi hi hi
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 16:01   #44 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 17-05-07
Godina: 26
Poruka: 2,609
carica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznatcarica će uskoro biti poznat

Idem na depilaciju jer nema šanse da si sama doma čupam bikini zonu, ajme boli...trebala bi i na tretmane lica jer mi je od stresa na poslu i nezdravog života užasno masno, ali eto, nikako da odem, uvijek mi je to preveliki luksuz, a o masaži da ne pričam-jako potrebna, ali gdje da zaboga najdem pare za sve to???
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 22:39   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,310
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Idem na depilaciju kod jedne ženskice već unazad dva puta i jako sam zadovoljna, doma dok ja sama sebe izdepiliram svakojakih poza izmjenim
još me ženskica nabrzinu zdepilira, i cure, napravi brazilku, ja sam mislila ne bude meni to radila to boli, al to je tako dobra stvar da sam se iznenadila, jest da jebenoooooooooo boli al, ruku na srce čućica iliti pipica je tako glatka i mekša a i dlakice su mekše...
naravno solarij, idem i na masaže kad stignem iz zdravstvenih razloga, a nikad nisam bila kod kozmetičarke imam dogovoren tretman uskoro, i ja se bojim..

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 22:46   #46 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,494
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Čućica

Da, super je osjećaj poslije
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-07-07, 23:13   #47 (permalink)
dr.sc. Foruma

dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan

Ah da... od sad to uvijek praksam...

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-07-07, 14:37   #48 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 01-05-07
Poruka: 951
Mean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznatMean girl će uskoro biti poznat

ne idem(jedino ako je baš nešto veliko za šta moram biti lijepa )jer mi je to bezvezno trošenje love
Mean girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-07-07, 21:58   #49 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

smatram da mi ne treba kozmeticar jer mogu i sama. ali hocu jednog dana.... i to cu uzet full tretman. tek tako da probam... kad se budem zenila... uf,ima vremena
Odgovori sa citatom
Star 12-07-07, 22:55   #50 (permalink)
dr.sc. Foruma

joj jučer sam bila na čišćenju face, radila mije dva sata, umrla sam od straha dok sam bila kod nje... a kako sad izgledam, gore nego prije dok mi je bilo sve mirno sad je ona sve razbuktala... a skupa... 400 kn... to je kao par tretmana na faci bilo... al tak sam sad tužna crvena... uf... šmrc

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kozmeticara, posjecujete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 03:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113