| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Posjećujete li kozmetičara? u Društvo forumu; Jedini posjeti kozmeticaru su mi cupkanje brcica.. onda je cijelo lice krasno... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
![]()
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #43 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-05-07 Godina: 22
Poruka: 114
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | pa budući mi je lice zbog neadekvatnog održavanja postalo nalik na slavonsku oranicu,mislim da bi možda bilo vrijeme da posjetim koju... al prelijeno i preškrto je moje dupe za to! hi hi hi ![]()
__________________ fanjić |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,609
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? Idem na depilaciju jer nema šanse da si sama doma čupam bikini zonu, ajme boli...trebala bi i na tretmane lica jer mi je od stresa na poslu i nezdravog života užasno masno, ali eto, nikako da odem, uvijek mi je to preveliki luksuz, a o masaži da ne pričam-jako potrebna, ali gdje da zaboga najdem pare za sve to???
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #45 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Posjećujete li kozmetičara? Idem na depilaciju kod jedne ženskice već unazad dva puta i jako sam zadovoljna, doma dok ja sama sebe izdepiliram svakojakih poza izmjenim ![]() još me ženskica nabrzinu zdepilira, i cure, napravi brazilku, ja sam mislila ne bude meni to radila to boli, al to je tako dobra stvar da sam se iznenadila, jest da jebenoooooooooo boli al, ruku na srce čućica iliti pipica je tako glatka i mekša a i dlakice su mekše... ![]() naravno solarij, idem i na masaže kad stignem iz zdravstvenih razloga, a nikad nisam bila kod kozmetičarke imam dogovoren tretman uskoro, i ja se bojim.. ![]() |
| | |
| | #49 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,544
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? smatram da mi ne treba kozmeticar jer mogu i sama. ali hocu jednog dana.... i to cu uzet full tretman. tek tako da probam... kad se budem zenila... uf,ima vremena ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #50 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Posjećujete li kozmetičara? joj jučer sam bila na čišćenju face, radila mije dva sata, umrla sam od straha dok sam bila kod nje... a kako sad izgledam, gore nego prije dok mi je bilo sve mirno sad je ona sve razbuktala... a skupa... 400 kn... to je kao par tretmana na faci bilo... al tak sam sad tužna crvena... uf... šmrc |
| | |
![]() |
| Tagovi: kozmeticara, posjecujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:16.

ostalo radim sama doma

)jer mi je to bezvezno trošenje love
crvena... uf... šmrc