Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Posjećujete li kozmetičara? u Društvo forumu; 400 kn pa kakav je to tretman lica koji toliko košta?...

Odgovor

Opcije Teme
Star 12-07-07, 22:57   #51 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,428
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti
Re: Posjećujete li kozmetičara?

400 kn pa kakav je to tretman lica koji toliko košta?
Wamp je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 08:14   #52 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika ..pahuhuljica..

Datum registracije: 31-03-07
Godina: 24
Poruka: 1,003
..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi..pahuhuljica.. je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dadyml Pogledaj Poruke
joj jučer sam bila na čišćenju face, radila mije dva sata, umrla sam od straha dok sam bila kod nje... a kako sad izgledam, gore nego prije dok mi je bilo sve mirno sad je ona sve razbuktala... a skupa... 400 kn... to je kao par tretmana na faci bilo... al tak sam sad tužna crvena... uf... šmrc
...........često puta sam bila u prilici vidjeti da cure izgledaju gore poslije takvih tretmana..........a kad prestanu skroz s tim, nikako ne mogu vratiti lice u stanje kakvo je nekad bilo............ tako da ne bi nikad otišla na takvo nešto, jer ipak ja najbolje znam što je najbolje za moje lice...........jer iako je nešto možda dobro, ne znači da odgovara svakome..........
..pahuhuljica.. je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 09:40   #53 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-04-07
Godina: 24
Poruka: 1
marina_zd se izdvaja iz mase

Ja sam jednom bila na čišćenju lica.... i nakad više... !!!
Lice mi se oporavljalo 3 mjeseca... sve su mi neki ožiljci ostali, ma katastrofa!!! Vjerovatno nije svaka kozmetičarka ista, ali ja sam baš potrefila na krivu...
marina_zd je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 14:31   #54 (permalink)
Cobeta

Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ja nisam išla puno puta na tretman lica, ali mi je lice nakon toga bilo prekrasno, ali opet ne idem kod svakakvih, nego kod najbolje u gradu...
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 14:46   #55 (permalink)
dobro,dosta zajebancije!

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

bbrrrr 400kn? pa to malo..meni seka čistila lice došlo preko 500kn..ajde telka joj platila...
ja sam svaki dan kod kozmetičarke...

nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!!

Ante Ante mislim na te'
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-07-07, 14:50   #56 (permalink)
Cobeta

A šta radiš svaki dan tamo?
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-07-07, 15:35   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 4,052
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar

Odem jednom, dvaput mesečno zbog mitisera i da mi očisti lice i zadovoljna sam!
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 17:16   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,304
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Ma joj 400 kn, to prvo čišćenje, pa pranje, pa s nekim k..... ti ide po faci za površinsko antibakterijsko čiščenje pa onda opet s nekim ankibakterijiskim za dubinsko, pa onda neka masaža za poticanje izbacivanja i oslobađanja štetnih tvari iz face, pa onda opet neka masaža i umasiravanje nekog antibiotika, pa onda jedna maska od nekog bilja kaj ti ja znam, pa opet nekaj kaj ti čisti i masira te opet, pa opet neka maska onda si gotov hahe al mogu reć da vidim da mij elice bolje i dala mi je kremice neke da si kupim za izuzetno senzibilnu kožu i za ful hidratizaciju... tak da sam zadovljna, al ću još morat otić kad se vratim u zg... ah... samo uređivanje

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 17:18   #59 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
Adolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobarAdolon je stvarno dobar

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
400 kn pa kakav je to tretman lica koji toliko košta?
Pa materijal i ruke
Valjda je bila totalka pa servis skup
Ma šalim se najte se ljutit
dok se pored mene budis ti...
Adolon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 22-07-07, 17:29   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 24-06-07
Godina: 20
Poruka: 2,304
dadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavandadyml je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku dadyml

Sa sretnim završetkom

Watch it out!!!
dadyml je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kozmeticara, posjecujete

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:05.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113