| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Posjećujete li kozmetičara? u Društvo forumu; 400 kn pa kakav je to tretman lica koji toliko košta?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 31-03-07 Lokacija: .....Slavonija....... Godina: 24
Poruka: 1,003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? Citat:
tako da ne bi nikad otišla na takvo nešto, jer ipak ja najbolje znam što je najbolje za moje lice...........jer iako je nešto možda dobro, ne znači da odgovara svakome..........
__________________ ........girls are NOT complicated........ ........seriously........ ........how hard is it to say "you're pretty and give us chocolate?........ ![]() | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-04-07 Godina: 24
Poruka: 1
![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? Ja sam jednom bila na čišćenju lica.... i nakad više... !!! Lice mi se oporavljalo 3 mjeseca... sve su mi neki ožiljci ostali, ma katastrofa!!! Vjerovatno nije svaka kozmetičarka ista, ali ja sam baš potrefila na krivu... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? bbrrrr 400kn? pa to malo..meni seka čistila lice došlo preko 500kn..ajde telka joj platila... ja sam svaki dan kod kozmetičarke...
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #58 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Posjećujete li kozmetičara? Ma joj 400 kn, to prvo čišćenje, pa pranje, pa s nekim k..... ti ide po faci za površinsko antibakterijsko čiščenje pa onda opet s nekim ankibakterijiskim za dubinsko, pa onda neka masaža za poticanje izbacivanja i oslobađanja štetnih tvari iz face, pa onda opet neka masaža i umasiravanje nekog antibiotika, pa onda jedna maska od nekog bilja kaj ti ja znam, pa opet nekaj kaj ti čisti i masira te opet, pa opet neka maska onda si gotov hahe al mogu reć da vidim da mij elice bolje i dala mi je kremice neke da si kupim za izuzetno senzibilnu kožu i za ful hidratizaciju... tak da sam zadovljna, al ću još morat otić kad se vratim u zg... ah... samo uređivanje ![]() |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Posjećujete li kozmetičara? Pa materijal i ruke ![]() Valjda je bila totalka pa servis skup ![]() ![]() Ma šalim se najte se ljutit
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kozmeticara, posjecujete |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:05.

pa kakav je to tretman lica koji toliko košta? 

tako da ne bi nikad otišla na takvo nešto, jer ipak ja najbolje znam što je najbolje za moje lice...........jer iako je nešto možda dobro, ne znači da odgovara svakome..........