| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pozdravi sa Sjevernog Pola u Društvo forumu; Znam da nije baš po bontonu, ali eto... Dobih E-mail sa sjevernog pola uz napomenu da ga proslijedim naš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Znam da nije baš po bontonu, ali eto... Dobih E-mail sa sjevernog pola uz napomenu da ga proslijedim našim forumašicama. ![]() Pozdravi od Djeda Božićnjaka
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Re: Pozdravi sa Sjevernog Pola Ja nemogu otvoriti stranicu... Jel to zato kaj sam muško ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdravi sa Sjevernog Pola Nažalost, ne nego je pređen 'hourly data transfer'... K vragu i Yahoo idem naći neki drugi besplatni web hosting i ponovno staviti link... ![]() Evo isti file hostan drugdje (kad ne radi u prvoj poruci). Uživajte. ![]()
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects Zadnji Uredio Wolf-HR : 20-12-07 u 18:32. |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdravi sa Sjevernog Pola Evo, stigla još jedna... ![]() NSFW - Od Djedice za zločeste forumašice (i one koje to žele postati) - NSFW
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdravi sa Sjevernog Pola Djedica poručuje forumašicama: "Uživajte u zimskim radostima!" Lako tebi reći- ne dobivaš ti svake godine ovu razglednicu sa blago nestašnim porukama... ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bozic, bozicnjak, cestitke, djed, godina, nova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:27.

Tetovaza je najbolja..... 

K vragu i Yahoo idem naći neki drugi besplatni web hosting i ponovno staviti link... 

Odakle samo ovo izvlacis?