| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Pozdravi sa Sjevernog Pola u Društvo forumu; Ima još tih fora, nije loše... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| charolastra | Re: Pozdravi sa Sjevernog Pola Ima još tih fora, nije loše
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdravi sa Sjevernog Pola Izgleda da sam ja tu postao poštar... Dobih pozdrave i s drugog kraja svijeta da ih proslijedim našim forumašicama... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdravi sa Sjevernog Pola Ajde, ovo nije baš samo za cure, ali Djedica je rekao neka vam pošaljem i prigodnu igricu u kojoj on igra glavnu ulogu (nema riječi o kaskaderima- Djedica još uvijek sve radi sam)... (Iskreno, pretpostavljam da je Djedica ovaj puta htio biti malo zločest pa da se vi cure nađete u situaciji tipičnoj za muške- da se nadmećete čiji je veći... reultat. )Katapultiraj Djedicu!
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
| | #15 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdravi sa Sjevernog Pola Za tebe Opaka, možda se može nešto naći... A kad ti se svidio onaj zločesti Djedica, nadam se da ne ćeš imati protiv da ti (a i ostalim forumašicama kojima se takvi sviđaju, i ne će se time dovesti u nevolju ) za Novu bude:posjeta malo mlađeg, zgodnijeg i nestašnijeg Djeda Božićnjaka
| | |
| | #16 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdravi sa Sjevernog Pola Nije baš da mi je tema pobudila neviđeno zanimanje, ali eto... Djedica poručuje forumašicama: "Nije baš uvijek najbolje slušati mamu!"
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdravi sa Sjevernog Pola Eto, sad sam i ja malo dobio po nosu od Djedice, jer sam naljutio i rastužio njegovu omiljenu curicu, i rekao mi je neka joj stavim ovu malu pričicu dolje. ![]() Djedičina poučna božićna priča (za dobre forumašice)
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Pozdravi sa Sjevernog Pola Ovo mi se prvi puta dogodilo... Izgleda neki problemi sa serverom- pričekaj sec, pa ću uploadati na drugi. ![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: bozic, bozicnjak, cestitke, djed, godina, nova |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:48.

)

A kad ti se svidio onaj zločesti Djedica, nadam se da ne ćeš imati protiv da ti (a i ostalim forumašicama kojima se takvi sviđaju, i ne će se time dovesti u nevolju
) za Novu bude: