Molim nekoga na forumu vrlo mi je hitno, ako netko može da mi napiše šprancu predbračnog ugovora. Gori ...
Raspravljate o temi predbračni ugovor u Ženski Kutak forumu, dio Društvo foruma; Molim nekoga na forumu vrlo mi je hitno, ako netko može da mi napiše šprancu predbračnog ugovora. Gori mi pod ...
Molim nekoga na forumu vrlo mi je hitno, ako netko može da mi napiše šprancu predbračnog ugovora. Gori ...
treba unaprijed i na vrijeme misliti![]()
Predbračni ugovor je ozbiljan i vrlo složen dokumenat, i taj posao odvjetnik mora naplatiti najmanje 2000 kn (plus PDV) plus 500 kn po satu konzultacija prilikom izrade tog ugovora.
nije to nešto šta se besplatno dijeli preko interneta
mislim, ono... ideja joj je vrhunska... pošaljite mi šprancu...
ma da ne bi...
Odgovor ti je ono, mogao si i ne odgovriti....najlakše je mudrovati, a a ko se u tome nisi našao da možeš učiniti onda ne trebaš ni odgovarati.
Postoji uvijek razlog zašto je to tako....ali ipak ti broji kune s PDV om i ne trebaš mi ga poslati.
Sretno i možda ti budeš trebao uslugu, neću ti naplatiti PDV. L. noć
Usluge se ne rade nepoznatim ljudima preko interneta koji te mole za nešto šta košta više od 2000 kn.
Nema na čemu. Laku noć.
P.S. možda bi moderator mogao ovu temu zaključat i reciklirat, obzirom da je ista osoba otvorila istu temu na drugom podforumu.
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja