| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; Da vidimo, kaj bi radije bile? Prelijepe ili prepametne? Nema sredine ili malo jednog, pa malo drugog... nego jednostavno biranje: ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Prekrasne ili prepametne? Da vidimo, kaj bi radije bile? Prelijepe ili prepametne? Nema sredine ili malo jednog, pa malo drugog... nego jednostavno biranje: prepametna ružna cura (neatraktivna) ili prekrasna i prelijepa s IQ-om sobne temperature?! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,324
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Prekrasne, prepametne previše pitaju, puno su ljubomorne i lako iskombiniraju kad god provalim bilokoju malu laž...
__________________ -------------------Bite the hand that feeds-------------------- ------------------------Tap the vein that bleeds------------------------- ---------------Down on my bended knees---------------- |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Prekrasna? ( ne mogu vjerovati da sam ovo ustvrdila) ...nadam se da uz to prekrasna ne ide i "jebeno glupa"
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,969
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? hm....dobro pitanje. Mislim, prekrasna i preglupa. Bilo bi mi super jer ništa ne bih kužila i ne bih se živcirala, a uvijek bih mogla zaraditi ko tv voditeljica na nekoj od privatnih televizija... Uz to ljubav bi cvjetala s nekim reprezentativcem najvažnije sporedne stvari na svijetu ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Hmmm... kako se neki ljudi hvataju za sitnice... prekrasna se odnosi na fizičku ljepotu, a prepametna na psihičku (e sad ne znam da li se to može nazvati ljepota) reći ćemo sposobnost... jasnije?! |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepa zena, pametna zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:41.