| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; Moje pitanje je bilo retoričko. Nisam ja ni rekla da je fizički izgled nebitan, samo da je to sve relativno... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Moje pitanje je bilo retoričko. Nisam ja ni rekla da je fizički izgled nebitan, samo da je to sve relativno... Ljepota može biti od koristi ali ti ne garantira uspjeh u životu.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #92 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Prekrasne ili prepametne? I najbolja sablja u rukama nevještog junaka više smeta nego što pomaže u bježanju. Nisam ničim tvrdio da ljepota sama po sebi ako nije racionalno upotrijebljena garantira uspijeh.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #93 (permalink) |
| curićak Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,070
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Pa može ti i pamet biti od koristi pa ti isto tako ne garantira uspjeh u životu... I jedno i drugo ti samo daju mogućnost. A na kraju, ljepoj curi možda će i reći da je glupa i dobit će kojekakve epitete uz to...ali isto tako će joj sve brzo zanemarit... Čovjek je estetsko biće prije svega...
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
| | #94 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? A tko je rekao da bilo što garantira uspjeh? Ja ne.. vi idete iz krajnosti u krajnost, kao i pitanje ove teme...
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #95 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? mislim da se nemogu postaviti stvari toliko crno bijelo ili prelijep ili prepametan..sve sa dozom je najbolje,dovoljno pameti još malo više ljepote i kao bog ![]()
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
| | #98 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Eto u cijeloj ovoj temi ja sam našla jedini odgovor koji mi se čini nekako najzrelijim. Citat:
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! | |
| | |
| | #99 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? ma,najbolje je biti prosjecan. nit upadas u oci po ljepoti ni po retardiranosti
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #100 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Citat:
Ja sam najviše ponosna na svoju toplu osobnost koja u spoju s lijepim izgledom daje super učinak. Dobrota je uvijek ono što najviše cijenim kod svakoga. A pamet, mislim da je imam dovoljno, ali i da nemam, opet ok. Pamet + proračunatost = najgori spoj. Nijedna ljepotica mi to ne može zasjeniti. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepa zena, pametna zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:35.