| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; Prepametna....pa bih barem ono što steknem u životu, stekla na osnovu svoje pameti...sponzoruše mrzim iz dna duš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,481
![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Prepametna....pa bih barem ono što steknem u životu, stekla na osnovu svoje pameti...sponzoruše mrzim iz dna duše, a ne vidim kako bi drugačije lijepa a glupa cura imala za život nego da je sponzoriraju. Što se tiče ljepote- onaj tko te voli, voli te svakako-kakva god da jesi. Tako da pamet uvijek više vrijedi. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,624
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? jebiga...ja se pravim da je u mojoj sobi 100 stupnjeva ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,482
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Misliš intelektualnu?? Psihički lijepa bi bila ugodna...
__________________ She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and pass away I don't know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist |
| | |
| | #14 (permalink) |
| obožava djevice Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? he he . ja bi isto bila radije prekrasna, takvi uvijek bolje prolaze jer sluze prepametnima kao lutkice i jos dobiju love za to. uostalom ljubavni život bi mi cvjetao jer uvijek se nađe neki kreten ![]()
__________________ Dobar si u duši, al` neću, neću u jugiću |
| | |
| | #17 (permalink) |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? evo da ja malo "potpirim vatru" Moram komentirat naslov ove teme... jer nije uopće ostavljen izbor.. Naime - prekrasna ili prepametna - prepametna žena uopće ne postoji. Postoji pametna žena... a prepametna žena, kao viši evolucijski oblik, je u stvari - muškarac. Hehehehe ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Cobo Datum registracije: 11-11-05 Lokacija: BikiniLand Godina: 22
Poruka: 12,771
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? zašto bi išle pisati knjige, svojim izgledom osvojite nekog bogatunčića koji će vam financirati presađivanje mozga ![]()
__________________ Odrast'o sam, al' na kratko Bit ću dijete život cijeli |
| | |
| | #20 (permalink) | |
| nevoljen Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: tamo gdje su nesretni Godina: 31
Poruka: 13,829
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Citat:
Ne smatram ja sebe jako pametnim... Naprotiv. To što je mene neka ženska zajebala samo je dokaz koliko sam ja u biti glup. To nikad nisam poricao. Ja sam tvrdim da je biološki nemoguće da žena bude prepametna, jer bi u tom slučaju izgubila obilježja žene i postala bi - muškarac ![]()
__________________ I kad se na sve to doda “Dalmacijo, moja ružo procvala” iz 35.000 grla, kad se tribine tresu kao da će se raspasti, onda znaš da si došao na planet Hajduk. Jedan i neponovljiv, unikatan kao što su i navijači Hajduka. Copyright by Davor Burazin | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepa zena, pametna zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:46.

Ne može gluplji zajebati pametnijeg