| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica He, he... ugodna oku ili za razgovor? Ako je ugodna oku, onda je i za razgovor ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #24 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,279
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Pamet, pametna zena zna kako dobit sta želi bez obzira na izgled. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Zlatni Član Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Citat:
![]() | |
| | |
| | #27 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,390
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Citat:
![]() To bi svi. Kaj ne? Međutim to nije tema ovog topica. | |
| | |
| | #28 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,053
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? ovo me podsjeća na onaj vic kada mujo pita hasu bi li radije bio lijep ili glup. haso kaše glup, jer ljepota je prolazna, glupost vječna. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Prekrasne ili prepametne? Naravno, bog je jedino pamet pošteno podjelio. Nitko neće priznati da mu pamet nedostaje ili svako je sebi najpametniji! Da li bi mogli ostati u ozbiljnoj vezi u kojoj je žena intelektualno superiornija?
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #30 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Citat:
![]() Pa naravno da da. U protivnom biste svi bili sami... Zadnji Uredio vatra : 24-03-07 u 23:35. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepa zena, pametna zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:21.

pusa