Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica He, he... ugodna oku ili za razgovor? Ako je ugodna oku, onda je i za razgovor ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-03-07, 19:56   #21 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,400
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan
Re: Prekrasne ili prepametne?

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
He, he... ugodna oku ili za razgovor?
Ako je ugodna oku, onda je i za razgovor bez obzira koliko pričala gluposti.
ice je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 20:28   #22 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,633
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: ice Pogledaj Poruke
Ako je ugodna oku, onda je i za razgovor bez obzira koliko pričala gluposti.
pa sad .. nema šanse da trpim debilane samo zato kaj izgleda dobro ....
no way ...
silence je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 21:32   #23 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika little_devil

Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,035
little_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavanlittle_devil je slavan

Uvijek ću radije odabrat inteligenciju!
Rescue me with your smile.
little_devil je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 21:38   #24 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,279
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Pamet, pametna zena zna kako dobit sta želi bez obzira na izgled.
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 22:25   #25 (permalink)
Starter

Datum registracije: 17-03-07
Godina: 41
Poruka: 43
mdebel28 se izdvaja iz mase

Ja volim i lijepe i pametne. Što će mi lijepa ženska bez pameti.
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 22:33   #26 (permalink)
Zlatni Član

Datum registracije: 08-10-05
Poruka: 6,476
eowyn je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ne smatram ja sebe jako pametnim... Naprotiv.

To što je mene neka ženska zajebala samo je dokaz koliko sam ja u biti glup. To nikad nisam poricao.

Ja sam tvrdim da je biološki nemoguće da žena bude prepametna, jer bi u tom slučaju izgubila obilježja žene i postala bi - muškarac

Taj sam ti primjer dala jer tebe smatram jako pametnim...a ako te neka uspjela zajebati, onda naravno da je prepametna
eowyn je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 22:44   #27 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,390
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: damfisk Pogledaj Poruke
Ja sam tvrdim da je biološki nemoguće da žena bude prepametna, jer bi u tom slučaju izgubila obilježja žene i postala bi - muškarac

Moj jedini komentar na ovo je

Citat:
Pravi autor: mdebel28 Pogledaj Poruke
Ja volim i lijepe i pametne. Što će mi lijepa ženska bez pameti.
To bi svi. Kaj ne?
Međutim to nije tema ovog topica.
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 22:53   #28 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,053
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

ovo me podsjeća na onaj vic kada mujo pita hasu bi li radije bio lijep ili glup. haso kaše glup, jer ljepota je prolazna, glupost vječna.
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 23:29   #29 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 45
Poruka: 6,396
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Naravno, bog je jedino pamet pošteno podjelio.
Nitko neće priznati da mu pamet nedostaje ili svako je sebi najpametniji!

Da li bi mogli ostati u ozbiljnoj vezi u kojoj je žena intelektualno superiornija?

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 24-03-07, 23:33   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke

Da li bi mogli ostati u ozbiljnoj vezi u kojoj je žena intelektualno superiornija?

Pa naravno da da. U protivnom biste svi bili sami...

Zadnji Uredio vatra : 24-03-07 u 23:35.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lijepa zena, pametna zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114