| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; zašto ne, dapače. osim ako bi bila arogantna zbog te svoje prednosti, jedino bi me tada smetalo.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,067
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? zašto ne, dapače. osim ako bi bila arogantna zbog te svoje prednosti, jedino bi me tada smetalo.
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) |
| | |
| | #34 (permalink) |
| kruha i igara! Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: ne tamo gdje bih željela... Godina: 25
Poruka: 6,650
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Kaj, se tiče onog prvog odg. cu prekrasna, ne zamaraju se glupostima, niti drugi joj to žele...bolje prođu, a na kraju "svaka krpa nađe zakrpu" ili nogometaša ! Ovo drugo, hm...zavisi na kaj se misli da kad se kaže prepametan?? Nevjerujem da postoji osoba koja je toliko uspješna u svim životnim pitanjima... Svatko je sebi nešto posebno, svatko je sebi naj, uviijek je najteže priznati svoje greške i gluposti!
__________________ Mama, zar si lagala kad si govorila Da dobro uvijek pobijeduje... |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Nježni predator | Re: Prekrasne ili prepametne? Citat:
Ja sam napisao superiorna, što znači da sve odluke ona donosi. Da muškarac počne gubiti svoje ja u toj vezi.
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski | |
| | |
| | #37 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? heh... žene itak donose sve odluke.. samo je pitanje koliko su mudre i koliko to znaju izvest na način da vi mislite kako je sve po vašem... a zapravo igrate njenu igru.. ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? bolje da je glupa nego ružna, manje se vidi
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #39 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: Slavonski Brod,Osijek
Poruka: 346
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Ako gledam iz muške perspektive:bolje bi im bilo imati lijepu a glupu...zna se zašto,pametna žena bi ih znala zajebat i dobro odjebat,plazit ce za njom i igrat po njenom juuuupi za pametne žene ![]()
__________________ life goes around |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepa zena, pametna zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:38.

pusa