| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Maslow Pa ako je toliko inteligentna neće biti arogantna... zašto bi inteligencija isključivala aroganciju? koliko je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? zašto bi inteligencija isključivala aroganciju? koliko je samo sveučilišnih profesora daleko iznad prosjeka IQ, a arogantno do bola. Citat:
to ne bi išlo jer želim ravnopravnost u donošenju odluka. osim ako bih svaki put shvatio da je žena u pravu, a njezino rješenje racionalnije. i to bi funkcioniralo sve dok me ne bi počela prat kriza srednjih godina. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-03-07 Godina: 33
Poruka: 4
![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? prekrasne ili prepametne... pitanje je sad... trebam malu pomoc na ovom forumu.. hej. .. curke.. hellppp... ali zasto zena ne bi bila i prekrasna i prepametna.. naravno.. ako izumemo savrsenstvo.. ne postoji.... |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Citat:
pa ako gledaš tako realno, nitko ne može biti niti prelijep niti prepametan, a neupitno je da ljepota i pamet se mogu pojaviti u kombinaciji kako kod žena tako i kod muškaraca, ALI pitanje je da u nekoj hipotetskoj situaciji moraš izabrati, što bi izabrala....Ne treba ti pomoć, nije to napad na nas jadne ugrožene žene ![]() | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-01-07 Lokacija: ispred kompjutera
Poruka: 224
![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Citat:
iman ja frendicu koja je jako lipa i zgodna a kad progovoriš s njom vidiš da je šupljača... ja san pametna i smišna... to mi je dovoljno.. je*** lipotice koje nemaju dvi čiste u glavi...
__________________ Have you ever noticed, That I’m not acting as I used to do before? Have you ever wondered, Why I always keep on coming back for more? | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 5
![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? PREKRASNA. onda se nebi sekirala što sam jebeno glupa, jer od silne gluposti nebi ni znala da sam glupa. a da sam prepametna i ružna previše bi razmišljala o tome i bio bi mi teže... a ovak je bolje..ali ja sam i prekrasna i pametna!pa se nezamaram s tim
__________________ Manuela |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,305
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? iskreno ne bi volio ni da je prepametna ni prekrasna, jer oboje vuče za sobom umišljenost. dovoljno da je pametna i lijepa ![]()
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepa zena, pametna zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.

pa ako gledaš tako realno, nitko ne može biti niti prelijep niti prepametan, a neupitno je da ljepota i pamet se mogu pojaviti u kombinaciji kako kod žena tako i kod muškaraca, ALI pitanje je da u nekoj hipotetskoj situaciji moraš izabrati, što bi izabrala....