Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Maslow Pa ako je toliko inteligentna neće biti arogantna... zašto bi inteligencija isključivala aroganciju? koliko je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-03-07, 13:43   #41 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,025
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti
Re: Prekrasne ili prepametne?

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
Pa ako je toliko inteligentna neće biti arogantna...
zašto bi inteligencija isključivala aroganciju? koliko je samo sveučilišnih profesora daleko iznad prosjeka IQ, a arogantno do bola.

Citat:
Pravi autor: Maslow Pogledaj Poruke
...kao da nitko nije pročitao moj post, svako ga tumači na svoj način. Ja sam napisao superiorna, što znači da sve odluke ona donosi.
Da muškarac počne gubiti svoje ja u toj vezi.

to ne bi išlo jer želim ravnopravnost u donošenju odluka. osim ako bih svaki put shvatio da je žena u pravu, a njezino rješenje racionalnije. i to bi funkcioniralo sve dok me ne bi počela prat kriza srednjih godina.
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 17:11   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 25-03-07
Godina: 33
Poruka: 4
zara69 se izdvaja iz mase

prekrasne ili prepametne...
pitanje je sad...
trebam malu pomoc na ovom forumu.. hej. .. curke..
hellppp...
ali zasto zena ne bi bila i prekrasna i prepametna..
naravno.. ako izumemo savrsenstvo.. ne postoji....
zara69 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 17:24   #43 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: zara69 Pogledaj Poruke
prekrasne ili prepametne...
pitanje je sad...
trebam malu pomoc na ovom forumu.. hej. .. curke..
hellppp...
ali zasto zena ne bi bila i prekrasna i prepametna..
naravno.. ako izumemo savrsenstvo.. ne postoji....
pa ako gledaš tako realno, nitko ne može biti niti prelijep niti prepametan, a neupitno je da ljepota i pamet se mogu pojaviti u kombinaciji kako kod žena tako i kod muškaraca, ALI pitanje je da u nekoj hipotetskoj situaciji moraš izabrati, što bi izabrala....
Ne treba ti pomoć, nije to napad na nas jadne ugrožene žene
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-03-07, 20:52   #44 (permalink)
Regularni forumas

Avatar od korisnika tree_hill_girl

Datum registracije: 02-01-07
Poruka: 224
tree_hill_girl se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Defakto Pogledaj Poruke
bolje prepametna
a za ovo mogu uvijek na plastičnu i kad bi bila tak prepametna napisem knjigu i naci ce se neki žigolo

iman ja frendicu koja je jako lipa i zgodna a kad progovoriš s njom vidiš da je šupljača... ja san pametna i smišna... to mi je dovoljno.. je*** lipotice koje nemaju dvi čiste u glavi...
Why I always keep on coming back for more?
tree_hill_girl je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 17:36   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 5
manuela se izdvaja iz mase

PREKRASNA. onda se nebi sekirala što sam jebeno glupa, jer od silne gluposti nebi ni znala da sam glupa. a da sam prepametna i ružna previše bi razmišljala o tome i bio bi mi teže... a ovak je bolje..ali ja sam i prekrasna i pametna!pa se nezamaram s tim
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 17:38   #46 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,420
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Čujte..ljepota je relativna. Pamet nije. Dakle, moj odgovor je...
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 17:40   #47 (permalink)
Crazy Kure s Bmw-om

Datum registracije: 20-06-05
Godina: 24
Poruka: 2,305
HornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auruHornedRapid ima spektakularnu auru

iskreno ne bi volio ni da je prepametna ni prekrasna, jer oboje vuče za sobom umišljenost.

dovoljno da je pametna i lijepa
Odgovori sa citatom
Star 01-04-07, 18:53   #48 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 01-04-07
Godina: 29
Poruka: 332
tinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz masetinka15 se izdvaja iz mase

onako na prvu loptu,bez potrebe za objašnjavanjem,izabrala bih prelijepa.
tinka15 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-04-07, 20:37   #49 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-06
Poruka: 253
master se izdvaja iz mase

Nije dobra ni pojedinačna situacija, ali ako su spojene...brrrrrrrrrrrrr.....težak izazov, vrlo težak, gotovo neizvediv....
master je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 17:14   #50 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-04-07
Godina: 33
Poruka: 26
MARIEE se izdvaja iz mase

prekrasna a dovljno glupa da uopce ne znam da sam glupa
MARIEE je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lijepa zena, pametna zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114