Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; Ma covjece ne mozes se odlucit Ajde zamislite da je pametna a ruzna ko' pas ili najlepsa u hrvatskoj a ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 25-04-07, 19:07   #51 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 16
Poruka: 239
Bart se izdvaja iz maseBart se izdvaja iz mase
Re: Prekrasne ili prepametne?

Ma covjece ne mozes se odlucit
Ajde zamislite da je pametna a ruzna ko' pas ili najlepsa u hrvatskoj a da je glupa kao top

Ali bi rade da mi bude lijepa
Bart je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-04-07, 19:53   #52 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Ne smatram da se ljudi tako olako mogu strpati u ladice, ali kao hipotetski govorimo jel?!? Cak mi je i hipoteticki tesko tako razmisljati. Odgovor izmedju tog dvoje definitvno nije tezak, uvijek bi radije izabrala pamet iliti mozak kao organ kojim se sluzim bolje, nego li prihvatljivu vanjstinu vecini ljudi (to se sad vec svodi na kolektiv i drustvo uopce) koji vole, koliko vidim, ljude svrstavati pod lijepe ili ruzne, pametne ili glupe. Bez nijansi naravno. I sto je najgore stav da duboki dekolte i silikonske usne dovode do uspjeha (kakvog god) me jos vise zabrinjava. Ali to je tako, pa nemam kaj sad dramatizirati previse. To se uci od malena. Pogotovo ako si zensko.

Osobno vise volim dobru kritiku koja me motivira da budem ''pametnija'', odnosno da se gradim u tom smjeru dalje, nego li kompliment na temelju svog izgleda, koji mi je nekako zanemariv, jer ionako imam svoje kriterije u vezi vecine stvari, pa tako i svog izgleda.

Seksi je biti pametan. Definitvno.
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 00:38   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-05-06
Poruka: 299
0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase0111581437 se izdvaja iz mase

prekrasna naravno, jebeš pamet, s ženskon ću bit radi njezine lipote a ne radi pameti, koji kurac će mi ženska koja je pametna i gadna
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 10:11   #54 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 18-02-07
Godina: 24
Poruka: 2,667
Nefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svimaNefertiti je poznat svima

iskreno, iskreno!!
-and MY way, which is really the WRONG way, only faster!
Nefertiti je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 10:19   #55 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,511
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

hehehe kako ih je zanimljivo promatrat.. dok su mladi gledaju samo ljepotu, kad malo odrastu onda shvate da nije sve u zenskoj ljepoti
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 13:47   #56 (permalink)
Frajer

Datum registracije: 22-12-05
Godina: 23
Poruka: 871
Mata je zabranio reputaciju
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Mata Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Mata

@shelby-eleanor

ma vjerujem ti, no opet mislim i kad budem i puuunoo stariji nego sada, da ću više gledati ljepotu nego pametnu,

ae zamisli ona pametna, sve je to ok, no ono se nasmješi, ono pola zubi nema, a ostala polovica zelena !??!?!
Normalno da bi prije ljepšu i tulavu, pa šta sada što je glupa, zato sam ja tu
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 14:36   #57 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,511
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

a dobro sad, necemo iz krajnosti u krajnost samo velim da ti nece bit zanimljivo imat totalnu glupacu pokraj sebe, sto ne znaci da ces se okretat za ruznim curama prioriteti ce postat drugaciji... uostalom, kao i svima nama
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 26-04-07, 18:14   #58 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 587
Ulysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznatUlysea će uskoro biti poznat

Sorry, ali ne znam koja ce si inteligentna zena dopustiti nehigijenu odnosno zube na parove razbroj ili jos gore zelene?!? Mislim da inteligencija ukljucuje i ljepotu, ali ocito je to tesko zamislivo u danasnjem drustvu.
I osobno mislim da inteligentne zene izgledaju puno bolje od onih, recu cu manje inteligentnijih kojima je naglasak samo na vanjstini.
Odgovori sa citatom
Star 27-04-07, 11:12   #59 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Godina: 25
Poruka: 6,060
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Ulysea Pogledaj Poruke
I osobno mislim da inteligentne zene izgledaju puno bolje od onih, recu cu manje inteligentnijih kojima je naglasak samo na vanjstini.
točno, tu bih se složio s tobom! sviđa mi se bistar, prodoran pogled kod žena. to je jako seksi!
Odgovori sa citatom
Star 02-06-07, 01:12   #60 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,251
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

naravno svaki decko zeli da ima djevojku za kojom ce se svi okretat,da se njome moze hvalit okolo, da mu svi prijatelji zavide na njoj. ali koji kujac oni imaju od nje osim da je seve?? mislim zove ju na veceru u restoranu a ona njemu NE MOGU DANAS MI JE VODNI DAN PO UN-OVOJ DJETI
ili razgovaras s njom o,neznam,npr. o hamletu a ona te pita dali je u tom filmu glumio tom cruise.
pa rade bi djevojku da joj se dive zato sto je simpaticna pametna i nekako posebna nego lijepa,koketna i retardirana
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lijepa zena, pametna zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 14:09.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114