| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; prepametna-naravno,pametna cura će znati odglumiti da je prekrasna i kad si bude ugrađivala grudi,usnice il himen-točno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Prekrasne ili prepametne? prepametna-naravno,pametna cura će znati odglumiti da je prekrasna i kad si bude ugrađivala grudi,usnice il himen-točno će znati zašto to radi.znat će zadovoljit lika na sve moguće načine i prikrit vlastitu retardiranost(koju imamo svi,npr:neki su čisto retardirano tupi)a pokazat je kad je potrebno-npr u krevetu,ona će znati pojesti 2 big maca,3 ture pomfrita i 5 kugli sladoleda što će njega naravno oduševiti,a slijedeća dva dana neče ništa jesti il će vuć speed,dok će njen mališan misliti da ima jako bolnu menstruaciju i ne želi ga zamarati.joj kako je brižna..a nije sve tako crno.npr ja sam čisto prekrasna i pametna.....pitam se zašto ne piše prepametna... p.s-naravno moraju smatrati da su malo dominatniji jer prije češ ti sredit himen nego oni veličinu... ![]()
__________________ ah..odlazim na par dana u Etiopiju.Daidza,čuvaj mi gaćice...skidaj se,ulice su široke... |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,257
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? nema cure bez ijedne mane. svaka je cura posebna,iako je za nekoga lijepa za nekoga ruzna. zato ja biram pamet. ona ne moza bit ni lijepa ni ruzna. ona je samo pametna ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #70 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? ja već jesam pametna, prekrasna sigurno nisam(svom dečku jesam)...nego dalo bi se o tome raspravljat, prelijepe bolje prolaze, ali ljepota je prolazna, ipak rađe biram pamet ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepa zena, pametna zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:40.

p.s-naravno moraju smatrati da su malo dominatniji jer prije češ ti sredit himen nego oni veličinu...

Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!