| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; Ja bih radije bila prekrasna, ljepota donosi puno ustupaka u životu. I koliko god neskromno zvučalo, ponekad kad mi je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 584
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Ja bih radije bila prekrasna, ljepota donosi puno ustupaka u životu. I koliko god neskromno zvučalo, ponekad kad mi je teško, pogledam se u ogledalo i mislim kako sam velika sretnica. Jedino što kad si lijep, stalno ti ljudi žele prišiti da si glup i to zna jako boljeti ali svejedno biram ljepotu. Osim toga, od pameti puno više cijenim ljudsku dobrotu. Svakoj jako dobroj osobi ću istog trena oprostiti ako kaže glupost. |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Nježni predator | Re: Prekrasne ili prepametne? Razlog da muškarci kod žena više cijene ljepotu nego inteligenciju, je taj, da na svijetu ima više glupih nego slijepih. Vilmorin
__________________ Pokušavam doći do istine, a ne činjenica i dovoljno sam star da ih znam razlikovati. Jerzy Kosinski |
| | |
| | #74 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Prekrasne ili prepametne? istina... najbolje je biti lijep i glup... jer tad zapravo nit nemas pojma koliki si idiot, niti shvacas ozbiljno kad ti to drugi govore LOL
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #75 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,836
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Citat:
![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. | |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Ne zvuči neskromno, nego površno. Sreću ti neće donijet ni ljepota ni novac ni ništa slično... jako zrelo razmišljanje.
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #79 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Lokacija: Slavonski Brod Godina: 26
Poruka: 9,530
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Pa i sama ljepota je relativna... (koliko puta sam za neku glumicu/pjevačicu rekla da je prelijepa a prijateljica bi mi sa zgražanjem rekla "jesi ti normalna, vidi na šta liči?!") Neke žene ma koliko god da su prekrasne naći se netko kome se ipak neće sviđati. A s druge strane neke žene su fizički totalno neatraktivne, ali zrače samopouzdanjem i samim time i seksepilom....
__________________ Jedan je Izet Fazlinović! |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Prekrasne ili prepametne? Da, Slažem se s ovim što je Wamp napisala. Puno više je bitniji karakter osobe nego njezin izgled ili pamet. Osoba dobrog karaktera ne mora biti pametna. Ali isto tako, ako je ta osoba ružna, nećete je uopće htjeti upoznati ili pričati s njom. Isto tako ne vjerujem da je inteligencija obrnuto proporcionalna izgledu kod žena, nego baš suprotno. Samo glupa osoba može pretpostaviti da je lijepa djevojka glupa. Ona je pametna samim time što zna što je najbolje za nju. |
| | |
![]() |
| Tagovi: lijepa zena, pametna zena |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.

Vrlo lijepo i zrelo razmišljanje.