Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Ženski Kutak
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Ženski Kutak Raspravljate o temi Prekrasne ili prepametne? u Društvo forumu; Ja bih radije bila prekrasna, ljepota donosi puno ustupaka u životu. I koliko god neskromno zvučalo, ponekad kad mi je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-07, 16:00   #71 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 584
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat
Re: Prekrasne ili prepametne?

Ja bih radije bila prekrasna, ljepota donosi puno ustupaka u životu.
I koliko god neskromno zvučalo, ponekad kad mi je teško, pogledam se u ogledalo i mislim kako sam velika sretnica.
Jedino što kad si lijep, stalno ti ljudi žele prišiti da si glup i to zna jako boljeti ali svejedno biram ljepotu.
Osim toga, od pameti puno više cijenim ljudsku dobrotu. Svakoj jako dobroj osobi ću istog trena oprostiti ako kaže glupost.
greta12 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-06-07, 16:14   #72 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Vrlo lijepo i zrelo razmišljanje.

Maslow je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 20:49   #73 (permalink)
Nježni predator

Datum registracije: 08-04-06
Godina: 46
Poruka: 6,625
Maslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosanMaslow ima na što biti ponosan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Maslow Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Maslow

Razlog da muškarci kod žena više cijene ljepotu nego inteligenciju,
je taj, da na svijetu ima više glupih nego slijepih.
Vilmorin

Maslow je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-06-07, 22:11   #74 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,905
shelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svimashelby-eleanor je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

istina... najbolje je biti lijep i glup... jer tad zapravo nit nemas pojma koliki si idiot, niti shvacas ozbiljno kad ti to drugi govore LOL

But you, the man behind the rifle, you are the soul.
"
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 00:42   #75 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,836
vibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masivibica je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Ja bih radije bila prekrasna, ljepota donosi puno ustupaka u životu.
I koliko god neskromno zvučalo, ponekad kad mi je teško, pogledam se u ogledalo i mislim kako sam velika sretnica.
Jedino što kad si lijep, stalno ti ljudi žele prišiti da si glup i to zna jako boljeti ali svejedno biram ljepotu.
Osim toga, od pameti puno više cijenim ljudsku dobrotu. Svakoj jako dobroj osobi ću istog trena oprostiti ako kaže glupost.

Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 12:51   #76 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,483
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

prekrasna i glupa , pa to je uživanje
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 12:58   #77 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: ciaos Pogledaj Poruke
Ne zvuči neskromno, nego površno. Sreću ti neće donijet ni ljepota ni novac ni ništa slično... jako zrelo razmišljanje.
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 13:27   #78 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 02-05-07
Poruka: 470
Ladychocholate se izdvaja iz mase

Sve što je sa "pre" ne valja...biti lijep i pametan je ok, iako izgled zapravo nije bitan. Mislim da ipak je na prvi pogled, al šta će ti ljepota kad si glup?!
Ladychocholate je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 13:30   #79 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 26
Poruka: 9,530
Wamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosanWamp ima na što biti ponosan

Pa i sama ljepota je relativna... (koliko puta sam za neku glumicu/pjevačicu rekla da je prelijepa a prijateljica bi mi sa zgražanjem rekla "jesi ti normalna, vidi na šta liči?!")

Neke žene ma koliko god da su prekrasne naći se netko kome se ipak neće sviđati. A s druge strane neke žene su fizički totalno neatraktivne, ali zrače samopouzdanjem i samim time i seksepilom....
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 13:43   #80 (permalink)
ice
Banned

Datum registracije: 17-07-06
Godina: 19
Poruka: 3,399
ice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavanice je slavan

Da, Slažem se s ovim što je Wamp napisala. Puno više je bitniji karakter osobe nego njezin izgled ili pamet. Osoba dobrog karaktera ne mora biti pametna. Ali isto tako, ako je ta osoba ružna, nećete je uopće htjeti upoznati ili pričati s njom.

Isto tako ne vjerujem da je inteligencija obrnuto proporcionalna izgledu kod žena, nego baš suprotno. Samo glupa osoba može pretpostaviti da je lijepa djevojka glupa. Ona je pametna samim time što zna što je najbolje za nju.
ice je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: lijepa zena, pametna zena

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114