| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Ženski Kutak Raspravljate o temi Priručnik za žene u Društvo forumu; Za sve postoji prvi put, pa je došlo vrijeme da i ja otvorim temu u ženskom kutku - čuo sam ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Priručnik za žene Za sve postoji prvi put, pa je došlo vrijeme da i ja otvorim temu u ženskom kutku - čuo sam da nije više zabranjeno. Dok sam bio na odmoru dobio sam ovaj mail, pa pošto nisam sebičan, podjelit ću ga s vama. Očekujem plebiscitarnu podršku ovom vremešnom priručniku. Citat:
__________________ Tko hoće - naći će načina, tko neće - naći će tisuću izgovora. | |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 07-08-06 Godina: 29
Poruka: 2,378
![]() | Re: Priručnik za žene Čitam 3 X i još ne vjerujem. ![]()
__________________ Kyle: Is anyone else having problems concentrating on this? I just can't seem to concentrate. Cartman: Maybe we should send you to a concentration camp. |
| | |
| | #5 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka
Poruka: 6,922
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Priručnik za žene Citat:
narocito treba obratiti paznju na boldani dio ![]() | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Priručnik za žene Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: prirucnik, zene |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 14:48.